Kurbadet Legesenter

Akersgata 74 0180 Oslo

• Allmennlegespesialist, anestesilege og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter

Faglig dyktig og trygghetsskapende lege som stiller opp når det trengs.

Lege: Alexander Wahl Skrevet

Jeg har sjeldent møtt en så effektiv, trygghetsskapende og faglig kompetent lege. Han er oppdatert, har kontakter til gode spesialister og vet mye om det meste. Han har avverget brystbetennelser, lungebetennelser og mystiske ting jeg aldri ville oppdaget selv. Og han har sagt høflig ifra når hypokonderen i meg har fått overtaket. Det skal sies at han ikke er "de varme - adjektivs"- mann. Han er rett på sak, nøktern og går ikke rundt grøten når det gjelder hva som er realistisk og hva som er neste steg videre. Det gjør han likevel opp for da han er en presis diagnositker, lett å få tak i, rask ute om det er noe alvorlig og følger godt opp. Han tar alltid en ekstra telefon og har gitt meg hastehenvisninger når det trengs. Anbefaler han varmt videre!

Svært dyktig og empatisk

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Svært dyktig og empatisk lege. Setter seg grundig inn i saken. Rådfører seg, eller leser seg opp, om han ikke umiddelbart kan svare på det man lurer på. Ryddig. Tilgjengelig. Og sist, men ikke minst: medmenneskelig.

Norges beste fastlege!

Lege: Helene Berglund Skrevet

Har gått til Helene i 20 år og har anbefalt henne til familie og venner som fortsatt går der. Helene har fulgt meg fra ny student, til mor med barn og gjennom alvorlig sykdom. Mannen min og barna går også til henne. Hun er faglig dyktig, nøye og flink til å lytte. Det hender hun er forsinket, men det er fordi alle får den tiden de trenger. Kurbadet har gode systemer for booking av time og ikke minst nødtimer via Sms. Det har jeg forstått er sjeldent.

Beste legen jeg har hatt :-)

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Julian er en ordentlig flink lege. Beroliger og gir gode råd. Er også veldig fornøyd med digital timebestilling og kommunikasjon, samt at man ikke må ha time for å få hjelp fra laben, eksempelvis for å ta vaksine eller fjerne sting.

Tar deg på alvor

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Flink og omsorgsfull. Han får meg til å føle meg sett. Han er grundig og dyktig og jeg føler han tar seg tid selv om jeg vet at de alltid er presset på tid.