Kurbadet Legesenter

Akersgata 74 0180 Oslo

• Allmennlegespesialist, anestesilege og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter

Kommer aldri til å bytte

Lege: Helene Berglund Skrevet

Helene Berglund er den beste legen jeg har vært borti. Hun lytter og tar meg på alvor, selv når angsten tar overhånd. Flere venner har fått henne som fastlege etter at jeg anbefalte henne, og de er også svært fornøyde.

Jeg holdt faktisk ut med en vikar som var helt forferdelig å ha med å gjøre i 1 år, kun fordi jeg visste at dr. Berglund skulle komme tilbake. Så dyktig er hun!

Løsningsorientert, Grundig, Kunnskapsrik, Reflektert

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Ekstremt flink, lytter og gir konstruktiv tilbakemelding. Det er tydelig at han er oppdatert på den nyeste forskningen og kunnskapen.

Grundig, faglig dyktig, lyttende

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Fersk fastlege på dette legesenteret. Virker faglig dyktig, grundig og genuint interessert i å sette seg inn i pasientens utfordringer. Løsningsorientert og informativ. Bare positivt inntrykk så langt.

Meget dyktig fastlege

Lege: Alexander Wahl Skrevet

Alexander Wahl har vært en enormt omsorgsfull og dyktig fastlege som har bidratt sterkt til å få meg gjennom en depresjon. Jeg har ved siden av fastlegen gått til psykolog, men føler at jeg har hatt vel så stort utbytte av møtene med dr. Wahl. Han kom med konkrete råd, utfordret meg i forhold til egen sykdomsituasjon og var forståelsesfull. Utenom deperesjonsepisoden har dr. Wahl vært helt upåklagelig. Henvist når det passer, og ellers tatt seg tid. Anbefaler han på det sterkeste.

Veldig hyggelig og tar deg på alvor

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Opplevde at Julian var imøtekommende og hyggelig. Han stilte gode spørsmål, og hadde god kunnskap. Tok problemene mine på alvor og henviste videre. Sa at jeg fikk ta kontakt med han igjen om jeg trengte det.