Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter
Fornøyd i mer enn 10 år
Lege: Helene Berglund SkrevetJeg har hatt Helene Berglund som fastlege i over 10 år og er meget fornøyd. Hun har hjulpet meg og samboer gjennom systemet med prøverørsbehandling, og vi har nå fått en gutt. Hun forholder seg likt til store og små plager, gjemmer seg ikke bak en skjerm, men ser deg rett i øynene. Forværelset kan være litt skummelt, men de er raske med å gi tilbakemelding og følge opp. Greit mht blodprøver o.l. og de svarer raskt når man henvender seg via nettsidene eller sms. De har ofte klart å skvise meg inn i et eller fullt skjema dersom det er viktig/akutt.
Veldig dyktig
Lege: Anne Ruud SkrevetEn profesjonell lege som følger aktivt opp. Rask og effektiv. Veldig klar kommunikasjon. Faglig sterk
å takke min lege Helene Berglund
Lege: Helene Berglund SkrevetSiden 1999 Var hun mine Fastlege jeg og famillian min,vi var heligtiden velkommen.
Hun er den beste lege i verden jeg trur.
MVH
En lege å stole på
Lege: Alexander Wahl SkrevetJeg har hatt Alexander Wahl som fastlege omtrent like lenge som fastlegeordningen har eksistert. Det har jeg fortsatt med etter at jeg ble pensjonert fra en jobb i sentrum, nær legesenteret hvor dr. Wahl har sitt virke. Jeg bor et stykke utenfor sentrum, men har beholdt ham fordi han er dyktig lege og yter service utover det han strengt tatt behøver å gjøre. Jeg føler også at vi har en fin tone oss imellom.
Jeg er en mann i mitt 80-ende år.
uhøflig og uten noe medlidenhet til andres sykdom
Lege: Helene Berglund Skrevetjeg fant utat jeg hadde diabetes, når jeg spurte om hjelp så fikk jeg nifse svar og ingen hjep. hun nektet noen ganger å gi meg timer, og ga meg heller ikke noe onkllig beskrivelse på hva jeg skulle gjøre. mest av alt så hadde hun null respekt for mine følelser i en son sårbar posisjon.