Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter
kjempebra lege!
Lege: Anne Ruud SkrevetJag er gravid og har derfør varit stadig kunde hos Anne, hon er kjempehyggelig, tar det du sæger seriøst. Førut har jag alltid haft leger som ikke brytt sig så veldigt, men Anne er den beste legen eg haft. Samboren min syns hon er veldigt enkel och bra.
Dyktig og lyttende lege
Lege: Alexander Wahl SkrevetHar hatt Wahl som fastlege i mange år og har utelukkende positive erfaringer med ham! Wahl er lyttende, gir forståelige medisinske forklaringer og jeg opplever at han har omsorg for meg. Jeg har anbefalt Wahl som fastlege for både venner og familie. En av dem har en sjelden kronisk sykdom. Han byttet til Wahl og opplevde for første gang på over ti år å ha en lege som tok ham på alvor. Ikke nok med at Wahl fant fram til god behandling, han skrev også en medisinsk fagartikkel om hans tilfelle!
En god lege
Lege: Helene Berglund SkrevetHelene Berglund har vært min fastlege i snart ti år og jeg er veldig fornøyd. Hun er lett å prate med, virker kunnskapsrik og det er alltid hyggelig å komme inn på kontoret hennes. Selv om jeg har flyttet til en annen kant av byen, fortsetter jeg å ha henne som fastlege. Det eneste jeg har å utsette er at hun er veldig travel, så det tar lang tid å få time, og de på forkontoret virker surrete og litt useriøse.
Misfornøyd
Lege: Alexander Wahl SkrevetJeg har gått til Wahl gjennom flere år. Jeg har opplevd at han har vært lite opptatt av å hjelpe, og mest opptatt av å få meg fortest mulig ut av kontoret. Stort sett har han kunkludert med "la oss se om to måneder om det er blitt bedre". Har i kveld endelig byttet, hvilket jeg selvsagt burde gjort for lenge siden.
Ullen lege
Lege: Alexander Wahl SkrevetLite konkret, kompliserende - går ut med flere spørsmål enn svar. Har kun hatt han som vikar for egen fastlege.