Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter
Utrolig dyktig
Lege: Helene Berglund SkrevetDr. Berglund er en åpen, lyttende og empatisk lege, som virkelig ser pasienten. Hun har humor, følger med på det du forteller og avbryter ikke. Det tok kort tid å få time (to uker for noe ikke-akutt når man er helt ny som pasient synes ikke jeg er lenge i alle fall). Hun brukte i tillegg god tid på å bli kjent med meg og skrive sine egne notater, fremfor å bare bruke gamle journaler.
Etter flere bytter de siste årene har jeg nå endelig funnet en lege jeg trives med. Anbefales!
Beste legen jeg har hatt.
Lege: Helene Berglund SkrevetJeg har hatt min fastlege siden 1999 , jeg ble overasket å oppleve at jeg ble sett og hørt, hun så på meg og ikke på datakjermen,som min tidligere lege.
Jeg opplever at hun har fått altfor mange pasienter og ser overarbeidet og derfor tar ganske lang tid å få time hos henne. selv om jeg har flyttet og har fått lengere vei til kurbadet men ønsker ikke å bytte min fastlege.
Solid, ryddig, omsorgsfull.
Lege: Helene Berglund SkrevetDr Berglund er solid og ryddig, tar seg tid og viser omsorg. Hun er lydhør, lyttende og tilstedeværende. Jeg har kun positive opplevelser med denne legen og er svært glad for at jeg har fått plass blant pasientene hennes!
Grei nok, men ikke veldig engasjert
Lege: Alexander Wahl SkrevetHadde Wahl som lege for noen år siden (sent på 2000-tallet). Grei nok, men ikke veldig engasjert. Veldig hyggelig og flink sekretær trekker opp. (vet ikke om hun fortsatt jobber der)
Dyktig og kunnskapsrik
Lege: Alexander Wahl SkrevetHan er en dyktig og veldig kunnskapsrik lege - virker veldig godt oppdatert. Tar meg på alvor, og gir veldig gode råd. Ærlig.