Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter
Veldig bra
Lege: Helene Berglund SkrevetMan blir tatt alvorlig. Hun er hyggelig og proff samtidig. Lett å være åpen med
God lege med altfor mange pasienter
Lege: Helene Berglund SkrevetJEg opplever Helene Berglund som en utrolig dyktig lege, men må innrømme at jeg nå vurderer å bytte. Hun lytter til deg, gir deg den hjelpen u trenger og skjønner når hun skal sette grenser. Men når det tar 3-4 uker å få time, med mindre det er akutt, så blir det vanskelig å beholde henne. Jeg håper med tiden at Beglund kanskje vil få mindre pasienter.
En lege som lytter og kan sitt fag!
Lege: Helene Berglund SkrevetKort fortalt så er jeg meget takknemlig for at Dr Berglund er min fastlege. Det har hun vært nå i over 7 år.
Hun kan sitt fag. Ikke bare stiller hun korrekte diagnoser, men hun har også en unik forståelse for mennesker. Hun skriver ikke resepter/henvisninger i "hytt og pine", men hun bruker tiden til å forstå hva som egentlig feiler pasienten. Alle mennesker er ulike, og alle reagerer ulikt..
Dr Berglund er et godt eksempel på en meget dyktig lege.
(samt at hun har telefontid. Noe som gir oss pasienter mulighet å kontakte henne umiddelbart, kontra å vente på en avtalt time)
Ryddig og engasjert fastlege
Lege: Anne Ruud SkrevetAnne Ruud jobber på Kurbadet legesenter. Hun er en engasjert og ryddig fastlege, som er helt grei å få tak i. Hun stiller gjerne på møter, tar seg god tid og kommer alltid med en tilbakemelding på prøver o.l. Til og med g.u. var helt uproblematisk hos henne, da hun var så avsplappet og naturlig som det går an å være i en slik situasjon. Trekker noe ned på karakteren at hun ikke er villig til å foreskrive all slags medisin, men det har ikke vært noe problem for meg så langt. Alt i alt en anbefalt fastlege!
Hval er veldig bra lege
Lege: Alexander Wahl SkrevetJeg har gått til Alexander Hval i flere år. Synes han er omsorgsfull og følger meg veldig godt opp. Jeg opplever ikke at han er fjern slik flere skriver her, heller tvert imot. Hval har min fulle tillit.