Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stovner Legesenter AS
Trygg kunnskap
Lege: Rattan Singh Rattan SkrevetViser interesse for min situasjon og gir gode råd om hvordan jeg bør forholde meg til mine plager og sykdommer.
Anbefales ikke!
Lege: Thushani Eswaran SkrevetHatt et besøk hos legen som ble det siste. Denne legen prøver ikke å forstå pasienten sin og deres problem. Mitt problem var veldig enkel, men legen måtte søke opp svar og lete rundt.
Aldri hatt en så dårlig erfaring med helsesystemet i Norge.
Endte opp med at jeg måtte bytte lege og gå til en annen lege. Betalt egenandel 2 ganger for samme problem.
Utrolig snill og flink
Lege: Thushani Eswaran SkrevetHar hatt Thushani i litt over 6 mnd, og jeg må jammen meg si at hun er snill og bryr seg. Hun lytter godt etter og får deg til å føle deg lyttet og forstått. Utrolig snill med legeattester og nøler ikke med å gi dem hvis det er en god nokk grunn. Hun har hjelper meg masse både med migrene og vannkopper som 19 åring. Utrolig hyggelig asza
Uproff
Lege: Anh Thi Tran SkrevetRoper navnet ditt feil eller ikke i det hele tatt og belaster deg for hele timen når du ikke ble ropt opp
Fantastisk lege
Lege: Hallstein Netland SkrevetEr så heldig å ha en fastlege som virkelig bryr seg. Han er gull verdt. Føler meg i trygge hender hos ham