Stovner Legesenter AS

Nedre Rommen 5 0988 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Stovner Legesenter AS

God på muntlige timer, ikke på skriftlig arbeid

Lege: Thushani Eswaran Skrevet

1,5 år siden jeg sist hadde henne som lege.
På timer var hun snill, hjelpsom, enkel å kommunisere med. Behagelig å ha med å gjøre. 5/5 føler jeg her.

På papirarbeid føler jeg at hun var langt unna minimumskravet. Ting ble ikke gjort eller gjort mangelfult, noe som skapte videre trøbbel med NAV som trengte legeattest. 2/5 her.

Ser for meg at hvis hun får et system på dette, kan hun være en veldig god lege.

Uhøflig lege

Lege: Gulshan Rana Skrevet

Jeg skulle spørre om ulike henvisninger. Ene var for å ta blodprøver for laktose. Jeg hadde flere problemer å nevne. Så da jeg spurte om å også få en henvising til psykolog så avbrøt hun meg og sa at jeg må bestille en ny time og komme neste gang med en skriftlig liste over problemene mine. Hun sa også at hun bare kunne ta imot én problemstilling per pasient når jeg hadde flere problemer å nevne. Hun sa at hun ikke hadde tid til å snakke og deretter ble jeg kastet ut etter 5 minutter av avtaletiden min. Jeg følte hun ikke brydde seg om problemene mine og var veldig kald.

Kjempehyggelig med god kompetanse

Lege: Vilde Catherine Feen Skrevet

Hun tok alle nødvendige tester og ba meg komme innom igjen siden hun ønsket å følge opp. Hun hadde stor kunnskap og er meget dyktig. Må også nevne at hun var så imøtekommende og smilende, og lytter virkelig på pasienten ☺️

Frarådes

Lege: Thushani Eswaran Skrevet

Legelisten tillater ikke at man skriver for negative ting, så her kommer det mildeste:

Hun følger ikke opp og gir ikke tilbakemeldinger (selv når prøvesvar er utenfor normalområdet).

Kommer du til timen 45 min etter du skulle er du heldig, det er det korteste jeg har opplevd. Som regel tar det 1,5 time etter oppsatt tid.

ANBEFALES IKKE

Lege: Thushani Eswaran Skrevet

Etter gjentatte ganger forsøk på å kontakte legen gjennom e-konsultasjon på helesenorge, har ikke legen svart meg på 2 uker.

Tatt kontakt med legekontoret og fått beskjed om at de skal be henne ringe meg. Legen ringer meg ikke. Ringer inn til legekontorer dagen etter og får beskjed om at de har sagt i fra til henne. Ingen som har tatt kontakt enda.