Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Lytter, men forstår ikke
Lege: Eleonora Brodwall SkrevetHar hatt Eleonora som fastlege i 15 år, og har holdt ut fordi hun lytter og gir meg en følelse av å bli tatt på alvor, likevel er det som om hun ikke fanger hva som er problemet. Hun er treg med henvisninger, har opplevd å måtte mase, og noen har blitt avvist, selv om de er tvingende nødvendige. Har undret meg over hvordan hun formulerer seg i disse henvisningene. Hun er ikke helt oppdatert på hva som er nytt innen medisin, litt konservativ. Det som utløste mitt ønske om å bytte fastlege nå, er fordi jeg har blitt møtt av vikarlegen halvparten av tiden, og han fremstår usikker i mellom menneskelig kommunikasjon, og gjør meg utrygg. De som jobber i resepsjon er eksepsjonelt lite service innstilte, og helt elendige, noe som ikke hjelper på saken! Eleonora har generelt sett vært vanskelig å få tak i.
Bra lege med grundig vikar
Lege: Eleonora Brodwall SkrevetJeg har hatt Brodwall som fastlege i mange år. Litt varierende i starten, veldig tilstede og konstruktiv nå. Ingenting feil med henne!
Vikaren hennes er 2 meter med kunnskap, som jobber grundig mot årsaker, like mye som symptomer. Et fint team.
Lyttende og hyggelig
Lege: Eleonora Brodwall SkrevetHatt henne som fastlege i 20 år. Hun hører virkelig på hva jeg sier, føler alltid at jeg blir tatt på alvor. Hun har lang erfaring, og gjør det hun kan for at du skal bli frisk.
Jeg synes ikke de som jobber på Stensparken i resepsjonen er like hyggelige som på hennes tidligere kontor, men det kan man jo ikke klandre henne for. Super takknemlig for å ha Dr. Brodwall som fastlege!
Veldig dårlig opplevelse
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetJeg har vært syk nesten 5 uker, hoster, har feber og på onsdag ringte jeg for å be om hjelp, de sa at jeg kan få en telefonsamtale. Noen ringte meg ( uten å introdusere seg selv) og stilte noen spørsmål og sa at de sender en henvendelse til feberklinikken. Nå er det torsdag og ingen som ringte meg, bare fikk en faktura.Jeg har bedt om akutt hjelp men ingen som vil hjelpe meg. Jeg synes at sånn klinikk bør behandle bedre pasienter. Anbefales ikke.
Kunnskapsrik og flink
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetTrond er en effektiv og flink lege. Er lett å komme med vondter og tar meg seriøst. Anbefales på det sterkeste!