Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
En dårlig lege
Lege: Anders Faaberg SkrevetAnders er ok som lege hvis man har enkle problemer som f.eks. allergi eller influensa og trenger medisiner, men med en gang det gjelder noe mer komplisert og som går på f.eks.depresjon/psyke oppleves det som at han ikke tar deg alvorlig og synes du overdriver. Virker også alltid som at han har dårlig tid og egentlig ønsker å kaste deg ut av kontoret sitt så fort som mulig. Veldig restriktiv på sykemelding og nærmest skyr å bli spurt om det, selv når man har reelle plager som under f.eks. graviditet og har behov for å bli tatt på alvor. Anbefales IKKE!
veldig flink lege
Lege: Trond Daae-Johansen Skrevetveldig kjapp og behagelig på gynekologiske undersøkelser. Tar deg på alvor om du har en reell bekymring. Kan gi inntrykk av å ha litt dårlig tid.
So far so good
Lege: Geir Sneen SkrevetJeg har brukt Sneen siden 2010, og føler at jeg har blitt møtt på en god måte de gangene jeg har vært hos ham. Vi kommuniserer godt og jeg oppfatter ham som seriøs og lyttende.
Jeg har så langt ingen problemer med å anbefale ham til andre, og stiller meg delvis uforstående til flere av karateristikkene som blir ham til del her.
Veldig fornøyd med fastlegen
Lege: Anders Faaberg SkrevetImøtekommende, lyttende og respektfull. En dyktig lege som det er lett å kommunisere med. Jeg har ingenting negativt å tilføre.
Grei lege
Lege: Anders Faaberg SkrevetJeg synes Anders Faaberg er veldig ålreit hvis jeg selv vet hva som er problemet og hva jeg trenger for å fikse det. Om jeg for eksempel trenger henvisning til hudspesialist får jeg det når jeg spør.
Det jeg derimot ikke synes han er så flink til er å finne ut hva som feiler meg hvis jeg ikke har en formening om hva det kan være selv.