Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Tar ikke psykisk helse seriøst
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetDersom det er viktig for deg at din fastlege er kunnskapsrik om, og bryr seg om psykisk helse, så anbefaler jeg virkelig ikke Trond. Når det gjelder somatisk helse er han nok sikkert dyktig og har lang erfaring, men da jeg tok opp flere bekymringer og plager jeg har ifm. med min psykisk helse, og spesielt etter covid-lockdown, så sa han med en oppgitt tone "ALLE er jo psykisk syk i dag".
Jeg har ønsket utredning av ADHD i flere år, men har ikke turt å spørre tidligere, da dette ser ut til å være noe mange har fått for seg at de har, så da jeg endelig fikk med til å be om dette, svarte han på nytt "alle har jo ADHD i dag, er det fordi du vil ha pillene eller?" Det er kanskje den mest useriøse og nedlatende legen jeg har vært borti, på grunn av disse utsgnene han lirte av seg. En lege som ikke klarer å ta sine pasienter seriøst, og se de for den personen som kommer og ber om hjelp, har ikke noe på et legekontor å gjøre. I tillegg har kontoret telefontid mellom 9 og 10:30 som jo også er helt på tryne.... Ikke et menneske å få møtt eller pratet med.
Kan dog si at det var positivt at jeg fikk henvisning videre ved mistenkelig føflekk, men dette er vel det minste man kan forvente av en fastlege, så det gir ikke noe mer poeng.
Dyktig men kanskje overarbeidet
Lege: Anders Faaberg SkrevetHar gått til Faaberg i noen år noe, og har både veldig gode erfaringer og dårlige. Det virker rett og slett som det kommer an på dagsformen, noen ganger lytter han veldig og prøver å henvise videre og finne en løsning. Andre ganger får han deg til å virke dum og hypokonder, som har ført til at jeg til tider har gått i mange måneder uten å tørre å bestille time hos han, fordi jeg har vært redd for at han ikke skulle ta meg seriøst.
Har noen ganger fristet å spørre om han egentlig har det bra, da det virker som de negative erfaringen kun kommer fordi han er sliten og lei. For når han er i et bedre humør, merker man at han er veldig dyktig.
En veldig god lege
Lege: Eleonora Brodwall SkrevetErfaren lege som er god å prate med. Hun er flink og følger deg opp på en trygg og god måte. Har hatt henne som fastlege for både barna og meg selv i over 20 år.
Ikke alltid fornøyd med ansatte i resepsjonen. Varierende hvor høflig og imøtekommende de er der.
Rask yngre lege
Lege: Sebastian Doricic SkrevetBra når det gjelder fysisk sykdom med tydelige symptomer. Han viderehenviser. Lite lyttende til pasient ved mer diffuse symptomer. Latterliggjøring av meg som pasient ved et par anledninger.
Kulturen på kontoret blant de mannlige legene bør de jobbe med. Lytt til pasientene, vis dem respekt og ta dem seriøst.
Ta pasienten seriøst
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetGod på tydelige symptomer på fysisk sykdom/ skader.
Kan bli bedre på å lytte til pasienten når det gjelder mindre tydelige symptomer på sykdom. Restriktiv i forhold til å viderehenvise i helsesystemet.
Råd: ta pasienten seriøst, lytt og viderehenvis i større grad. Rådet gjelder i grunnen også kulturen blant de mannlige legene på kontoret.