Lille Grensen Legesenter

Telefonnummer23 10 40 2023 10 40 ...
Lille Grensen 3 0159 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter

møtekommende

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Dr Faaberg er den første fastlegen jeg har hatt som tok meg på alvor, hørte på mine problemer og satt seg raskt inn i min situasjon. Jeg føler meg hørt og sett, samtidig som at han er raus med lege-praten, det er noe jeg trenger som har mye problemer med kroppen. De gangene jeg har små bekymringer blir jeg rolig av å prate med han, de gangene jeg opplever noe meget dårlig forstår han raskt at det er noe og vi fikser opp i det.

denne legen kan jeg fortelle alt til og han lar meg ta aktiv del i egen behandling.

Svært behagelig og hyggelig

Lege: Sebastian Doricic Skrevet

Legen har vært hyggelig og empatisk ved alle møter.
Uhøytidelig, ikke formell, og svært lett å snakke med. Empatisk og lyttende.
Anbefales på det sterkeste.

Den beste legen

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

Trond har vært min lege i 30 år, og han har vært min fastlege nesten like lenge. Han er en usedvanlig flink og grundig lege, og jeg opplever at han alltid har forstått meg veldig godt. Trond er veldig god på psykisk helse, han har hjulpet meg videre innen dette på en veldig god måte gjennom mange år.

Flink, trygg og hyggelig

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Dr. Faaberg har vært min fastlege siden han begynte hos Lille Grensen legesenter og jeg er veldig fornøyd. Kjenner meg ikke igjen i kommentarene om at han er stressa og arrogant, og ser på det som et kvalitetsstempel at han for eksempel ikke tilbyr sykemelding på ren automatikk. De få helseplagene jeg har hatt har blitt fulgt grundig opp, og han interesserer seg for pasientene og faget. Vil absolutt anbefale Dr. Faaberg!

Tilgjengelig, rett på sak, pålitelig

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

Jeg bytter ikke fastlege før jeg må!
Trond Daae-Johansen svarer raskt på meldinger, er konkret og direkte når du har avtaler, mister ikke tid. Kaller en spade for en spade.