Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Hyggelig,
Lege: Anders Faaberg SkrevetAldri opplevd at Dr. Faaberg er klar til avtalt tid, må gjerne vente alt fra 20 til 40 minutter.
Men verdt å bemerke jeg har opplevd han som hyggelig og at han tar seg tid til å lytte til hva du har å si. Tar seg også god tid til deg. Er kanskje derfor det også resulterer i mye venting.
Når det er mye trafikk og gjerne større forsinkelser, kan han virke å haste igjennom timen og er ikke nøye nok etter min mening.
Er ofte utilgjengelig, vikar (alltid samme) føler han er avvisende og putter ord i munnen på deg. Kjapp på å skrive resepter for diverse piller, isteden for å komme til bunn av problemet.
Alt i alt en god lege, men litt for utilgjengelig.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Anders Faaberg SkrevetAnders er utrolig dyktig og tar pasienten sin på alvor, i tillegg til å være mild, snill og fin i væremåten. Føler meg alltid trygg hos Anders, og føler jeg kan spørre han om alt, og får den hjelpen jeg trenger. Anbefales!
En bra lege
Lege: Anders Faaberg SkrevetJeg har gått til Anders i flere år, og er svært fornøyd med han. Har gått til han med problemer som angst, rødming og vanlig GU sjekk, og jeg har ingenting vondt å melde. Det er kjapt å få time, og jeg føler meg godt ivaretatt hos han.
Ikke å anbefalle
Lege: Geir Sneen SkrevetSom flere har nevnt her så har han lite empati.
Satt en god stund og fortalte om problemer og de fleste ble avfeid som noe alle folk sleit med så ingenting spesielt her.
Han haster også alltid med å bli ferdig med timen. etter 12-13 minutter så er han på beina og sier han har dårlig tid og at resten får vi ta ved ny time. Han er heller ikke forbredt på timene man har så ved å oppdatere han bruker man fort opp denne hele/korte legetime.
Nei styr unna og finn noen som faktisk bryr seg. Denne personen virker mer opptatt av effektivitet og lønnsomhet enn problemløsning.
Flink og effektiv!
Lege: Geir Sneen SkrevetHar hatt Geir som fastlege i mange år nå. Jeg er strålende fornøyd med måten han jobber på. Effektiv, ærlig og veldig dyktig på området sitt! Tommel opp for Geir!