Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stensparken Medisinske Senter
Vikar
Lege: Morten Sortebogen SkrevetHatt Sortebogen som fastlege i 6 år, men har kun hatt han in-person 2 ganger i løpet av disse årene. Ellers vært hos vikarer. Har derfor følt at man ikke blir fulgt opp skikkelig etter tester, behandling, forespørsler etc. Den ene gangen jeg hadde Sortebogen var han også svært direkte og nesten arrogant i være- og snakkemåte til meg. Har ellers vært fornøyd med legesenteret og de svarer raskt på henvendelser via sms.
Lyttende og forståelsesfull
Lege: Morten Sortebogen SkrevetSelv om det er pes å komme seg til Bislett er det verdt det for Morten. Han tar meg på alvor og følger opp ting som er nevnt tidligere.
Bryr seg og tar pasienten seriøst
Lege: Morten Sortebogen SkrevetJeg har hatt Sortebogen som fastlege i nærmere ti år og jeg har kun gode ord å si om han. Han er observant og tar meg seriøst, enten det er fysiske eller psykiske grunner til besøket. Er det lenge siden et besøk spør han om hvordan det går og vil ha oppdatering. Han er en trygg lege jeg føler hundre prosent tillit til. Jeg opplever at han bryr seg, og jeg føler meg sett og hørt hver gang jeg har vært hos han. Jeg føler han tar seg tid og jeg får hjelp til det jeg kommer for, eventuelt så blir jeg henvist videre til spesialister. Jeg anbefaler og har anbefalt flere Sortebogen som fastlege, og det på det varmeste!
Jeg pendlet fra Fredrikstad noen år for å beholde Sortebogen som fastlege da jeg ikke var fornøyd med to andre leger der. Jeg kan ikke være mer fornøyd med Sortebogen og legesenteret, og det etter ti år.
Gode vikarer og fastlege
Lege: Morten Sortebogen SkrevetHar hatt morten som fastlege nå i 8 år, og jeg anbefaler morten som fastlege til de som spør.
Han er veldig kunnskapsrik, tar seg til til og lytte.
Har også vært hos vikaren Martin, er også veldig fornøyd med han.
Fantastisk lege
Lege: Steinar Helberg SkrevetHan her er i særklasse. Kjempefornøyd. Har vært hos ham i flere omganger de siste 2 årene, her blir man hørt og sett.