Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stensparken Medisinske Senter
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Steinar Helberg SkrevetMeget god fastlege om følger opp sine pasienter og ikke gir seg før han har funnet ut hva som er galt. Behandler sine pasienter med respekt.
Fantastisk Lege,
Lege: Steinar Helberg SkrevetHan er i særklasse, vært min fastlege i mange år, kunnskapsrik, hjelpsom, sympatisk og tar tid å høre på deg, meget proff, anbefales som fastlege.
Helt fantastisk lege!
Lege: Morten Sortebogen SkrevetEr en empatisk og dyktig lege, god kommunikasjon mellom pasient og lege og tar seg tid til deg so person.
Flink til å lytte og passer på at prøver tas før en eventuell diagnose.
Har bare gode opplevelser hos Morten, virker som han har et godt samarbeid med resten av teamet på legesenteret.
omtenksom og dyktig
Lege: Morten Sortebogen SkrevetAllsidig lege, svært dyktig, menneskelig fokusert.
Følger med.
Jobber for pasienten og sparer ikke når det er nødvendig.
Profesjonelt miljø og veldig dyktige vikarer.
Anbefales ikke
Lege: Morten Sortebogen SkrevetVanskelig å få time hos ham, man må vente lenge. Hver gang ble han forsinket min 20 minutter. Følte at han hadde alltid hastverk, lyttet ikke på alt jeg fortalte eller ville fortelle, satte seg ikke ordentlig i min sak. Ofte når jeg hadde behov for å snakke mer/videre, han stå ved døra til å få meg ut og hente inn neste pasient. Ble veldig skuffet hver gang, følte meg mer som en kunde enn som pasient.