Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stensparken Medisinske Senter
Utmerket lege
Lege: Steinar Helberg SkrevetHar vært min fastlege i en del år og jeg er veldig godt fornøyd med ham. Alltid vært tilgjengelig og fått utmerket hjelp av han.
Engasjert og kunnskapsrik
Lege: Morten Sortebogen SkrevetFokusert, 100 % tilstede for meg som pasient.
Med 2 kroniske sykdommer følte jeg meg ivaretatt og trygg.
Hverdagshelt 😊
Lege: Morten Sortebogen SkrevetMorten Sortebogen har vært fastlegen min i nesten tolv år nå, og jeg har bare flotte ting å si om han. Han tar seg alltid tid og tar problemene mine seriøst, og har et behagelig vesen som gjør at man føler seg trygg. Uansett om det har vært fysisk eller psykisk sykdom, så har han alltid gode råd og er rask til å hjelpe så godt han kan. Jeg stoler veldig på han, og føler meg alltid bedre etter en konsultasjon. Verden trenger flere leger som Morten 😊
Fantastisk lege
Lege: Steinar Helberg SkrevetHele familien min har Steinar som fastlege,best av de beste legene,alltid sympatisk,hjelpsom ,har alltid tid å høre på og veldig proff!!!anbefales 100%som fastlege
Anbefales varmt. Fast fastlege i over ti år
Lege: Morten Sortebogen SkrevetJeg anbefaler Sortebogen på det varmeste. Selv om jeg flyttet fra Oslo til Bærum i fjor, beholder jeg han som fastlege.
Kun positive ting å si om Sortebogen og teamet. Faglig trygg, engasjert i sine pasienter og ikke minst hyggelig!