Stensparken Medisinske Senter

Thereses gate 35B 0354 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Stensparken Medisinske Senter

Beste legen jeg har hatt!

Lege: Morten Sortebogen Skrevet

Morten har absolutt vært den beste legen jeg har hatt.
Jeg flyttet til han for ett år siden og har siden det vært veldig fornøyd.Diagnoser som min tidligere lege ikke har klart å stille har Morten funnet ut av.Han har sørget for at jeg har kommet meg til de spesialistene jeg trengte å gå til og jeg har følt meg godt i være tatt hele veien.
Anbefales på det sterkeste.

En fantastisk lege!

Lege: Steinar Helberg Skrevet

Stein Helber er en fantastisk lege som i alle år har tatt oss på alvor .Både jeg min mann og våre barna har Helber som fastlege .Han er en lege som alltid tar seg tid til å høre på deg.Han er profesjonel ,dyktig og kunnskapsrik .Han er alltid imøtekommende og sympatisk .Vi føler oss godt ivaretatt,og har full tillit til han! Er alltid i godt humør,har humor og glimt i øyet.Til tross for at jeg bor langt unna Colosseum klinikken ,kjører jeg gladelig et godt stykke for å benytte meg av hans ekspertise . Denne legen anbefales på det sterkeste!

Ufokusert og travel. Elendige vikarer.

Lege: Morten Sortebogen Skrevet

Morten Sortebogen er en god lege når han har tid til å se pasienten. Som regel har han veldig dårlig tid, og som regel er det også vikarer man får time hos. [Navn fjernet av moderator] er en av disse, en helt elendig lege som ikke følger prosedyrer, lar være å sende inn prøver til lab og gjetter i historikken din der han skulle lest seg opp i forkant. Har også kommet til [navn fjernet av moderator] på samme senter når Sortebogen var vekk. Det var bortkastet tid kan man si. Måtte uansett tilbake til Sortebogen senere for å få stilt riktig diagnose da den [navn fjernet av moderator] kokte sammen ikke hang på greip. Slitsomt å forholde seg til.

Møter bare vikarer av varierende kvalitet

Lege: Morten Sortebogen Skrevet

Har aldri møtt Morten Sortebogen, selv om jeg har ham som fastlege. Har fått en vikar hver gang jeg har hatt time.

Vikaren jeg hadde sist gang, [navn fjernet av moderator], var empatisk, men dessverre ikke helt på høyden faglig sett. Avtaler holdes ikke og ved innsending av en viktig test hadde han skrevet feil slik at prøven ble avvist av laboratoriet. For å få klarhet i dette, måtte jeg ringe legekontoret ca. 15 ganger.

Noen av legesekretærene har også en direkte nedlatende holdning. Andre er imidlertid hyggelige og imøtekommende.

Jeg har søkt om å bytte fastlege fordi jeg ikke opplever oppfølgingen som betryggende.

Fremragende almenlege.

Lege: Steinar Helberg Skrevet

Steinar er en fremragende almenlege. Han er en av de få jeg kjenner som lytter til sin pasient og er aldri ovenfra og ned.