Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stensparken Medisinske Senter
En fantastisk lege!
Lege: Steinar Helberg SkrevetSteinar Helberg er en fantastisk lege som i alle år har tatt oss på alvor. Både jeg, min mann, og vår sønn har Helberg som fastlege.
Han er en lege som alltid tar seg tid til å høre på deg. Han er profesjonell, dyktig, og kunnskapsrik. Han er alltid imøtekommende og sympatisk.
Vi føler oss godt ivaretatt, og har full tillit til han!
Er alltid i godt humør, har humor og glimt i øyet.
Selv om vi har flyttet ut av Oslo, så har vi valgt å beholde han som fastlege, rett og slett fordi at vi er meget fornøyd!
Anbefaler han på det varmeste!
Surrete, overarbeidet og ufokusert.
Lege: Morten Sortebogen SkrevetHerr Sortebogen er en hyggelig kar. Sikkert en god og morsom venn, men jeg vil ikke anbefale ham som lege til noen, spesielt ikke hvis det er noe ordentlig galt med deg. Legen surrer og roter med papirene. Stresser fælt. Og gjentar seg selv hele tiden. Gir hverken inntrykk av høyt kunnskapsnivå eller evne til å løse noe som helst. Er du oppriktig bekymret for egen helse, så bytt lege. På venterommet hører man også absolutt alt som blir sagt av ham på legekontoret. Så stedet for pinlige sykdommer er det heller ikke.
Forferdelig
Lege: Steinar Helberg SkrevetJeg har hatt Steinar som fastlege i en stund nå og har følt meg dum etter hver eneste gang jeg er der. Jeg er en person som går sjelden til legen så når jeg først oppsøker en fagperson fordi det er noe som skurrer er det svært ubehagelig å nærmest blir bedt om å skjerpe seg. Det er helt rett at han er kortoppfattet og konkret.... Men dessverre er han mer konkret om min psykiske tilstand enn min medisinske og jeg har en gang fått beskjed om at det som plaget meg kun tilhørte min fantasi. Dette da selvsagt før testene viste at det var en rekke ting som var gale.
Det er synd å måtte "sloss" for å få stilt en riktig diagnose. Dessverre er min nå gått så langt at jeg nå faktisk sliter noe med psykiske problem (angst), så det han først antok er nå blitt en realitet.
Anbefaler dessverre ikke Steinar og har skiftet fastlege selv.
Den beste legen
Lege: Steinar Helberg SkrevetEr du veldig hårsår og liker å bli pakket inn med bobleplast er han nok ikke den rette legen. Ønsker du derimot en lege som går rett på sak, følger opp og få fart på ting er Helberg en meget dyktig lege.
Han så umiddelbart meg og mine utfordringer, tok tak og har hjulpet meg veldig. Jeg kommer aldri så lenge jeg bor i praktisk avstand til Oslo bytte lege.
Ikke den beste legen jeg har hatt
Lege: Steinar Helberg SkrevetJeg har hatt helberg som fastlege i mange år, og endelig har jeg byttet. Lenge trodde jeg at det var vanlig å føle at man var til bry når man gikk til legen. Ofte har jeg følt meg dum og ikke fått svar på det jeg faktisk lurer på. Grunnen til at jeg ikke har byttet tidligere er fordi jeg svært sjelden er hos legen, så det har ikke plaget meg i så stor grad. Men mitt siste besøk hos helberg resulterte i at jeg byttet fastlege umiddelbart. Han var nedlatende, gadd såvidt å undersøke meg, og ikke der jeg faktisk hadde smerter, og nærmest hufset meg ut døren. Jeg gikk derfra og følte meg dum, nærmest nedverdiget, og like bekymret.
Det skal dog sies at jeg også har opplevd ham som hyggelig og imøtekommende, jeg mener bare at når det kommer til å gå legen, skal det være regelen og ikke unntaket.