Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stensparken Medisinske Senter
Anbefales ikke!
Lege: Steinar Helberg SkrevetHadde Helberg i noen år og fikk først et godt inntrykk. Fikk time rakst og resept osv på enkle ting som f eks bihulebetennelse og syntes det var helt ok selv om han ofte var nedlatende og brukte uttryk som "lille venn", "kjære deg" osv. Da jeg ble syk pga graviditet over en lengre periode var det ikke så greit lenger. Ble skjelt ut og fikk beskjed om at jeg var en trygdesnylter osv. Har gått gråtende ut fra kontoret hans et par ganger og sett andre gjøre det samme mens jeg har sittet på venterommet. Byttet lege og kom til en som hadde tid og empati :)
PS: Er ikke trygdesnylter, men i full jobb ;)
Middelmådig helhetsinntrykk?
Lege: Steinar Helberg SkrevetNoen spydige eller nedlatende kommentarer (uten at han nødvendigvis mener noe nrgativt med det?)Kan også være sympatisk med glimt i øyet. Hatt flere legetimer med noe vanskelig samarbeid. Skriver raskt ut aktuelle resepter. Skjærer fort igjennom med sine meninger på en ofte overbærende måte, følt meg noe misforstått.
FASTLEGE FRA DAG 1
Lege: Steinar Helberg SkrevetFulgte med Helberg da han etablerte seg som fastlege (var også legen min hos tidl Ring). Betrakter han som "huslege" da også ektefelle var pasient. Har opplevd "protest" på diagnose, men han har fort sett andre løsninger-Ofte diskutert opplegg som har funket (han stoler ofte på pas. egen vurdering av fremdrift)
øPå den tradisjonelle skala ligger han nok på 8-9 (gjor sjelden 10)
Hyggelig lege, men kanskje ikke den ypperste faglig sett
Lege: Steinar Helberg SkrevetStort sett fornøyd med Helberg. Han er vennlig, løsningsorientert og ganske effektiv. Har enkelte ganger stusset på at han hopper litt raskt til konklusjoner, men han er i det minste handlingsorientert. Faglig sett virker han midt på treet.
Ok
Lege: Steinar Helberg SkrevetTrivelig fyr, lett å få time hos. Aldri måttet vente lenge. Han en hyggelig og folkelig fyr, men kan kanskje dra konklusjoner litt raskt og noen ganger føles det litt som han bare ønsker å bli ferdig. Timene virker derfor noen ganger litt uproduktive, og jeg sitter igjen med følelsen av at jeg egentlig ikke fikk noe hjelp med mindre jeg kommer med veldig konkrete plager. Tror ikke man skal ha mer enn ett problem når man drar dit, for når første problem er tatt opp og diskutert virker det som om timen er ferdig og dett var dett. Kan kanskje noen ganger virke litt nedlatende, men tror nok ikke det er meningen.