Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jeløy Legesenter
Lyttende og empatisk lege
Lege: Trine Haug SkrevetTrine tar deg på alvor og tar skikkelige undersøkelser. Henviser til spesialist når det er nødvendig. Hun er fin å snakke med. Rolig og behagelig. Har brukt henne i mange år og er svært fornøyd. Anbefales!
En fantastisk fastlege
Lege: Ola Amundsen SkrevetHar absolutt ingenting å klage på når det gjelder Ola! Ja,han bruker lang tid på pasienter og det er en del venting,MEN han gir deg rett oppfølging,rett medisineringer og veldig interessert i psykiskhelse som er ett stort pluss for meg som sliter med psyken
Ola Admunsen
Lege: Ola Amundsen SkrevetHan er den beste legen jeg har hatt. Han gir tid å høre, han skriver ned viktig info. Han er snill og flink legen
Fornøyd
Lege: Ola Hagen SkrevetFaglig dyktig lege med tilleggskurs/utdannelse(?) i kognitiv terapi, så har fått god hjelp i samtaler med denne legen. Føler han tok meg på alvor og reddet meg ut av en liten personlig krise.
Han fulgte meg også under svangerskapet, og jeg følte meg godt ivaretatt.
+ Liten ventetid
+ Hyggelig
+ Har stortsett raske timer om det er noe viktig
- Tar litt tid før du får ledig time om du bare skal ha en vanlig time
Behagelig og flink
Lege: Øyvind Brænne Bjørnstad SkrevetFøler at han bryr seg, lyttende og god øyekontakt. Effektiv og sender videre om nødvendig til ytterlige undersøkelser.