Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jeløy Legesenter
Fornøyd
Lege: Ola Hagen SkrevetFaglig dyktig lege med tilleggskurs/utdannelse(?) i kognitiv terapi, så har fått god hjelp i samtaler med denne legen. Føler han tok meg på alvor og reddet meg ut av en liten personlig krise.
Han fulgte meg også under svangerskapet, og jeg følte meg godt ivaretatt.
+ Liten ventetid
+ Hyggelig
+ Har stortsett raske timer om det er noe viktig
- Tar litt tid før du får ledig time om du bare skal ha en vanlig time
Behagelig og flink
Lege: Øyvind Brænne Bjørnstad SkrevetFøler at han bryr seg, lyttende og god øyekontakt. Effektiv og sender videre om nødvendig til ytterlige undersøkelser.
Fantastisk
Lege: Kjell-Axel Reier SkrevetFøler meg så godt ivaretatt, tar seg god tid, hører på deg og henviser deg videre ved den minste tvil. Super fornøyd!
Veldig flink
Lege: Øyvind Brænne Bjørnstad SkrevetVeldig dyktig lege. Han er god på det han gjør, og vet hva han snakker om. Veldig vennlig og tar seg tid til pasientene sine. Han viser hensyn. Hilsen kjempefornøyd pasient.
Uinteressert i å hjelp
Lege: Kjell-Axel Reier SkrevetKjell Axel er en mann som ikke tar seg tid til verken å lytte eller hjelpe. Han virkelig ikke interessert i å høre på hva du har å si og det føles som han bare å bli raskest mulig ferdig så han kan kaste deg ut derfra. Sist gang ble jeg bare 5 min før jeg ble så og si kastet ut ennå var jeg egt ikke ferdig. Dette er den desidert dårligste legen jeg noen gang har hat og jeg og hele min familie har byttet/ er på vei til å bytte til en annen mer interessert lege som bryr seg om sine pasienter.