Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jeløy Legesenter
Dårlig oppfølging
Lege: Ola Amundsen SkrevetDet nærmer seg nå snart et år i påvente av henvisning til spesialist, noe legen selv foreslo. Selv ettter flere purringer, så skjer det lite.
Går derfra som et stort spørsmålstegn!
Lege: Trine Haug SkrevetAlltid forsinket. Dårlig kommunikasjon. Ved en konsultasjon med praktikant tilstede falt hun helt ut. Føler hun ikke oppfatter hva jeg sier. Vil si jeg følte det som Venus og Mars. Har skiftet lege til en som virkelig tok affære. Utrolig glad for det. Anbefaler ikke denne legen. Det virker som om legen ikke liker å sende pasienter til spesialist(er).
Ola Hagen
Lege: Ola Hagen SkrevetRask levering og ga meget godt inntrykk av at forstod det problemet jeg kom for
Etter noen dager måtte jeg ta kontakt igjen og fikk raskt ekspidert nye medisiner til videre behandling
Faglig dyktig lege
Lege: Ola Amundsen SkrevetHar Ola som fastlege selv, har gode erfaringer de få gangene jeg har att behov for lege. Det er igjennom min mor og far jeg virkelig har fått tatt del i hans kompetanse og medmenneskelighet. Tar problemene med fullt alvor, er nøye, bruker tid og henviser riktig. Følger godt opp i etterkant og tar kontakt. Vi som familie er 100% fornøyde!!
Elendig oppfølging!
Lege: Karin Berg Herud SkrevetVeldig hyggelig, sympatisk! Men hva hjelper det? Tar for lett på tingene, og følger ikke opp. Blir ikke tatt på alvor!