Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jeløy Legesenter
Seriøs
Lege: Kjell-Axel Reier SkrevetLytter til deg, er interessert, tar deg seriøst. Ser på deg når man snakker sammen. Tar seg tid. Rask men rolig
Fantastisk lege som virkelig forstår
Lege: Ola Amundsen SkrevetOla har fulgt meg i 10 år nå og jeg er strålende fornøyd! Han tar seg god tid til å lytte, og tar alt på alvor. Får god oppfølging og han gjør alt for å hjelpe! Er ofte ventetid før timen, men det er fordi han tar seg god tid til pasientene sine, noe jeg heller ønsker enn å ikke bli hørt!
Merkelig system og lite oppdatert lege
Lege: Trine Haug SkrevetJeg hadde Trine Haug som vikar for min fastlege. Kom dit med et ganske vanlig problem, og symptomene var helt typiske.
Likevel var hun usikker og måtte overtales til å gi meg medisin.
Men verre var det at jeg først ble vurdert av dem på kontoret. De ga meg råd pr sms, og først da det var prøvd og ikke virket, fikk jeg time.
Fantastisk lege.
Lege: Øyvind Brænne Bjørnstad SkrevetVeldig flink og hyggelig lege som tar seg tid til pasientene og er veldig forstående. Anbefales på det sterkeste.
Drivende dyktig
Lege: Ola Hagen SkrevetEn mangefasettert og drivende dyktig medisiner som ser hele mennesket og er aktivt på til en sak har fått sin beste løsning.
Varmt vesen, en god lytter. Ærlig og humoristisk og faglig svært sterk.
Ikke rart det er lite bevegelse på ventelisten her. Ingen vil bytte.