Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS
Alltid forsinket og lite forberedt
Lege: Jorun Melteig Stalheim SkrevetEr alltid forsinket og har dårlig tid. Er dårlig forberedt og virker lite interessert. Henviser fort videre. Ble satt på blodtrykksmedisin uten videre utredning selv om jeg aldri har hatt høyt blodtrykk. Har aldri valgt fastlegen selv da kun har blitt overført da gammel sluttet. Dette har skjedd 3 ganger på Asker legesenter. Har nå byttet fastlege og legesenter.
Lang ventetid
Lege: Erik Gjertsen SkrevetOk lege. Men aldri tilgjengelig. Det er alltid minst en times ventetid hver gang jeg er der, og resepsjonistene er frekke. Jeg ringte for å be om en legeerklæring, men ingen svarte. Dagen etter måtte jeg ringe igjen, og fikk beskjed om at en lege skulle ringe meg – noe som aldri skjedde. Jeg måtte ringe på nytt dagen etter, og da fikk jeg beskjed om at det ikke var deres feil, men legens. Det er på høy tid at noen tar ansvar. Jeg vil sterkt anbefale å styre unna denne tjenesten. Sløser bort tiden deres
Beste legen!
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetNøye og flink med dattera vår på legevakten! Har også utrolig god erfaring med han tidligere! Bra at han ikke brukte sterk parfyme (slik som tidligere). En av de beste legene man kan komme til, da blir man tatt på alvor. Takk Benjamin.
God fastlege
Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen SkrevetHar gått til Maria i flere år, og kan si at hun er en lyttende og forståelsesfull fastlege. Hun er dyktig og viser stor interesse i meg som pasient. Kan anbefale hun på det varmeste.
Dessverre har hun vikar nå i år, og det er en lege av motsatt kaliber. Har aldri møtt en så lite empatisk og forståelsesfull lege som [navn fjernet av moderator]. Han har i mitt sykdomsforløp kun tastet på pc og vist liten interesse for det medisinske. Jeg har derfor byttet fastlege.
Flink og tillitsfull
Lege: Svein Øksnes SkrevetJeg har benyttet Svein Øksnes som lege helt fra hans praksis på Tofte. Dette var før fastlegeordningen.
Bestiller time hos han eller hvis det haster får jeg time hos en av de andre legene. Føler med godt ivaretatt.
Et legebesøk hos Øksnes er alltid hyggelig, selv om man er syk. Får alltid hjelp og tilbakemeldinger.