Asker Legesenter AS

TORVVEIEN 12 C 1383 Asker

Siste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS

Fagmessig flink, men han er stresset og har for mange pasienter!

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Gjennomsnittlig ventetid 45-60 min. Har god fagkunnskap, men er tidvis svært stresset og ser pasienten kun som en person og ikke et menneske. En lege som ikke er avslappet selv kan ikke berolige en pasient som sliter med angst og/eller tilsvarende lidelser.
Når du har brent lyset i begge ender selv så hjelper det ikke å se fastlegen din gjøre nøyaktig det samme.

Bare å bytte

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Viser liten interesse og klarer ikke få med seg vesentige opplysninger. Virker som om han bare er interessert i å få inn neste pasient på listen. Faglig svak.

Ganske fornøyd

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Jeg har nå hatt Benjamin som min fastlege i flere år. Han er en flink, grundig lege og jeg har aldri hatt noen problemer med han. Kommer alltid ut av kontoret hans med en diagnose.

En av de beste legene jeg har hatt

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Det er en veldig flink lege, som jeg liker godt. Han er alltid veldig nøye, forklarer hva og hvordan. Jeg syns det er lett å kommunisere med ham, pga det. Hele familien har han som fastlegen sin. Vi skulle gjerne ha hatt flere slike leger :)

Topp lege

Lege: Thor Odland Skrevet

Meget flink og nøye. Er godt oppdatert på faglig stoff. Hører etter og tar alle symptomer med i betraktningen av pasienten. Lett å få time hos. Bruker diagnostikk og hjelpemidler godt. Snakker i forståelige vendinger om problemet.