Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS
Hurra for Benjamin
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetHan anser jeg til å vere en av Norges beste, han kjenner sine begrensninger søker hjelp når det trenges,
Jeg er heldig.
Lege: Anne Cathrine Tveit Geheb SkrevetAlltid blid. Lytter og følger opp. Har også ringt meg for å høre hvordan ting er. Virker kunskapsrik.
Faglig sterk - og hyggelig
Lege: Svein Øksnes SkrevetØksnes lytter, ser hele meg som person, har klare meninger, forklarer sammenhenger, virker kunnskapsrik og alt dette sammen med et sjarmerende og humoristisk vesen.
Han er god å diskuterer med, ingen bedre-viter, og har et åpent og vidt syn syn på årsak-virkning-forhold.
Jeg er trygg, føler meg godt ivaretatt og er i godt humør når jeg forlater legekontoret (selv om forsinkelsene kanskje er i lengste laget .)
<<<<<<<flott lege
Lege: Svein Øksnes SkrevetLegen setter seg inn i pasientens plager, er lyttende og vurderende. Er heller ikke redd får å henvise til spesialister dersom han mener det er nødvendig. Man føler seg trygg hos han, en fantastisk lege som er til for pasienten .God kommunikasjon og mye humor
byttet lege pga henne
Lege: Anne Cathrine Tveit Geheb SkrevetNå er det mange år siden jeg hadde henne som lege, men var ikke fornøyd.
Følte jeg ikke ble tatt på alvor og måtte ha med min far til legetimen for å bli tatt mer på alvor. Alt ble mye bedre da jeg kom meg til en ny lege