Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Majorstuen
Veldig sikker, effektiv og flink tannlege
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetHar bare positivt å si om Sadia Nazir Khan som tannlege. Hun er en hyggelilg person, sikker i faget og effektiv. Forklarte greit hva hun gjorde og hvorfor. Har vært hos henne flere ganger og kontakter henne igjen ved behov.
Usikker
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetVirker usikker. Opptrer nonchalant og "liksom-selvsikker". Jeg likte meg ikke hos henne.
kjempeflink
Tannlege: Per Kristian Elvestad SkrevetAlltid smertefri og god behandlig. Jeg har gått hos han i noen år nå.
Hadde tannlege skrekk når jeg kom til han, nå er dette borte.
Blid og trivelig tannlege.
Dyktig, profesjonell og hyggelig
Tannlege: Gunhild Margrete Fyrand SkrevetFyrand fremstår som svært dyktig, faglig profesjonell og ikke minst hyggelig og vennlig. Har hatt litt dårlig erfaring med tannlege tidligerer, og vært litt "redd". Fyrand fikk min skepsis til å forsvinne gjennom saklig og empatisk tilnærming til min frykt. Anser nå Fyrand som min nye, faste tannlege:
Usikker men hyggelig
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetDet positive er at hun er ganske hyggelig og tilgjengelig. Men min behandling gikk så galt som den kunne gå, og dette pga både hennes og hennes tannlegeassistent sin uerfarenhet. De var utrolig klønete og det ble en dårlig opplevelse for meg. Jeg skal i hvert fall aldri mer tilbake. Jeg slet lenge med smerter etter noe som skulle være et enkelt inngrep. Ikke bra.