Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumsklinikken
Ole Bø
Lege: Ole Bø SkrevetVeldig flink lege som bryr seg. Alltid tar seg tid til å lytte til pasienten. Spør om det går bra med fam. og barna. Får som regel time på dagen når det noe akutt. Kjempefornøyd.
Verdens beste fastlege
Lege: Ole Bø SkrevetOle Bø er den beste fastlegen jeg har hatt! Jeg føler meg trygg og ivaretatt, og opplever at han har høy faglig kompetanse når det gjelder allmenmedisin, og at han har lav terskel for å konferere med andre når han føler seg usikker.
Dyktig, omsorgsfull, tar seg tid til å lytte
Lege: Ole Bø SkrevetEn lege som tar pasienten på alvor.
Dyktig omsorgsfull, tar seg tid til å lytte
Fremstår som faglig sterk og oppdatert
Flink med barn
Effektiv og vennlig lege
Lege: Magdalena Carmen Gaitanaru SkrevetMagdalena er fastlegen til vår familie, og vi føler oss alltid godt ivaretatt hos henne.
Hun har nok mye å gjøre men har alltid tatt seg svært godt av oss. Hun nøler aldri med å henvise videre ved den minste usikkerhet, og tar alltid fatt i de problemene vi har.
Jeg opplevde komplikasjoner under en undersøkelse hos henne, og ble veldig godt ivaretatt med øyeblikkelig akutthjelp og trøstende ord.
De fleste pasientene hennes kaller henne bare Magdalena, det er ikke bare fordi hun har et komplisert etternavn, men fordi man føler seg vel som hennes pasient.
Grei dame
Lege: Magdalena Carmen Gaitanaru SkrevetJeg har opplevd legen som vennlig og samvittighetsfull. Kanskje litt hektisk og virker travel.