Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumsklinikken
Lite forståelsesfulle
Lege: Magdalena Carmen Gaitanaru SkrevetBle dårlig ved en undersøkelse hos denne legen. Ga beskjed om dette og spurte om hun kunne ta en pause. Hun virket irritert og sa at hun straks var ferdig og stresset og var hardhendt for å bli fort ferdig. Jeg kastet opp rett etter undersøkelsen og var dårlig i etterkant. Hun fremstod som svært oppgitt og irritert og fortalte at jeg ikke var som hennes andre pasienter. Jeg vil ikke anbefale denne legen.
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Ole Bø SkrevetVeldig fornøyd. Ole Bø er nøye og bryr seg om pasientene. Samtidig som han kan ha en lett tone, og er derfor enkel å snakke med.
Min fastlege i mange år
Lege: Ole Bø SkrevetSyntes han er ganske flink til å lytte, gode råd og har et ganske helhetlig perspektiv.
Overflatisk og rasjonell
Lege: Magdalena Carmen Gaitanaru SkrevetVelger nå å bytte fastlege. Går sjelden til lege, og har derfor ikke prioritert dette før nå. Etter å ha fått sykemelding over telefon t i forbindelse med min mors død for et par år tilbake, stilte hun meg ikke et eneste spørsmål om hvordan det gikk da jeg kom til time etterpå. Det som endelig får meg til å skifte lege nå, er at jeg har vært der med mitt barn noen ganger i det siste, og hun hilser knapt på barnet før hun begynner å undersøke. Hun snakker heller ikke med barnet i løpet av undersøkelsen - bare til meg som voksen. Gaitanaru er sikkert dyktig nok rent teknisk, men jeg har ingen opplevelse av varme eller at hun ser hele mennesket.