Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumsklinikken
Real og god lege
Lege: Ole Bø SkrevetVeldig fornøyd med denne legen - han yter det lille ekstra, er flink og lett å prate med.
Flink
Lege: Marta Galvan Luzuriaga SkrevetHun er flink og spør om flere mulige symptomer som man kanskje ikke har tenkt på.
Språket og kommunikasjonen kunne vært bedre.
kjempedame
Lege: Magdalena Carmen Gaitanaru Skrevethun er den beste legen jeg har hatt. så jeg forstår ikke kritikken.
hun er dedikert, hører på, er forståelsesfull og nøler ikke med å skrive/sende henvisninger. har bare gode ord om henne min kone og datter går også til henne.
legene hadde slitt i 7 år med å finne ut hva som feilte kona (spesialister) magdalena fant det ut etter 2 besøk.
Lite forståelsesfulle
Lege: Magdalena Carmen Gaitanaru SkrevetBle dårlig ved en undersøkelse hos denne legen. Ga beskjed om dette og spurte om hun kunne ta en pause. Hun virket irritert og sa at hun straks var ferdig og stresset og var hardhendt for å bli fort ferdig. Jeg kastet opp rett etter undersøkelsen og var dårlig i etterkant. Hun fremstod som svært oppgitt og irritert og fortalte at jeg ikke var som hennes andre pasienter. Jeg vil ikke anbefale denne legen.
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Ole Bø SkrevetVeldig fornøyd. Ole Bø er nøye og bryr seg om pasientene. Samtidig som han kan ha en lett tone, og er derfor enkel å snakke med.