Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumsklinikken
Trygg og kunskapsrik
Lege: Marta Galvan Luzuriaga SkrevetHun ser hele mennesket og gir beroligende tilbakemeldinger, samtidig med å gi anbefaliger ut fra kunskap. Setter pris på at hun er streng og forsøker å begrens medisinering. En lege for langtidsrelasjon basert på tillit
Uempatisk og lite interessert
Lege: Jorund Kristine Møllen Eikrem SkrevetHadde dessverre en dårlig opplevelse med denne legen, hun virket svært lite interessert i meg og mine plager, og lot være å undersøke meg. Ble sendt hjem uten videre plan eller noen form for sjekk. Jeg opplevde henne også som uhøflig i måten hun snakket med meg på. Forhåpentligvis var dette skyld i stress eller en dårlig dag, men det er ingen unnskyldning når du jobber som lege. Jeg valgte å bytte lege etter dette, kan ikke anbefales fra min side.
Veldig hyggelig, snill og engasjert lege
Lege: Jorund Kristine Møllen Eikrem SkrevetEr veldig fornøyd med Jorund. Hun er snill, høflig, kunnskapsrik og veldig behagelig å prate med. Hun er engasjert og kan mye om psykisk helse.
Ivrig å lytte og grundig kompetanse
Lege: Marta Galvan Luzuriaga SkrevetHun tar ting på alvor og har mye erfaring og kompetanse. Hun pleier å lytte og er meget flink med barn.
Blir godt ivaretatt
Lege: Ole Bø SkrevetEn fantastisk lege som tar seg tid til pasienten. Jeg føler meg godt ivaretatt og i trygge hender hos Ole.