Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Arendal
Veldig misfornøyd
Lege: Magnus Bakke Archer SkrevetArrogant og lite interessert i meg som pasient. Ga meg en følelse av å være lite verdt. Forstår ikke psykiske problemer. Prioriterte å avslutte timen så fort som mulig på bekostning av å hjelpe meg. Rett og slett lite empatisk! Styr unna.
Behagelig og kunnskapsrik
Lege: Ole Einar Møster SkrevetHan tar seg alltid tid til å lytte og stille relevante spørsmål. En rolig, behagelig og kunnskapsrik fastlege.
Vanskelig å samarbeide med!
Lege: Lars Kristian Kjellevold SkrevetHar vært hos Lars 5 ganger uten å komme et eneste steg videre i kartleggingen av mine plager som er ganske alvorlige. Blir rett og slett ikke tatt på alvor.
Han er også tydelig provosert når man viser at man er belest og har peiling på sine egne plager.
Dette er en lege som bare vil skrive ut sykemeldinger og resepter.
Styr unna!!!!
Fornøyd
Lege: Ole Einar Møster SkrevetEngasjert og god lege,finner løsninger og følger veldig godt opp.
Etter mange besøk på sykehus uten gode løsninger,kommer han med forslag og setter i gang videre kommunikasjon med alle instanser.
lege med arbeidsvegring
Lege: Geir Lindquist Sporaland Skrevetlytter ikke til pasienten, kan virke kunnskapsløs til tider,virker lite oppdatert til dagens legemidler.
sure mennesker i resepsjonen og vanskelig å komme gjennom på tlf og det oppleves ofte at det blir lagt på etter lang venting på tlf. alt virker til å gå veldig tregt på legegruppen.