Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Arendal
Dårlig
Lege: Geir Lindquist Sporaland SkrevetEn lege jeg ikke anbefaler. Vanskelig å kommunisere med og forstår ikke pasientes behov selv om du prøver å få det fram.
Dårlig fastlege
Lege: Lars Kristian Kjellevold SkrevetDenne fastlegen tar seg overhodet ikke tid til deg. Evner ikke å lytte. Blir fort irritert hvis man ikke er enig med ham.
Får deg ikke til å føle deg vel
Lege: Ole Einar Møster SkrevetDårlig oppfølging , dårlig på kommunikasjon . Lytter ikke godt på deg og setter seg ikke inn i situasjonen din .
Trygg og flink
Lege: Marte Jomaas Svendsen SkrevetVirker veldig sikker i sin stilling og gir gode råd. Hun er flink til å lytte og tar meg seriøst. Virker også veldig effektiv, usikker på om dette er fordi hun har dårlig tid eller ei, men det har aldri vært et problem for meg.
Klage
Lege: Geir Lindquist Sporaland SkrevetSkulle egentlig vært hos min fastlege, som faktisk er en veldig koselig mann. Jeg har dessverre en ganske alvorlig diagnose, men velger å ikke gå pga de sure kvinnfolka i resepsjonen. Har heldigvis god kontakt med sykehuset i Arendal. Så velger å avbestille time for å slippe å møte de i resepsjonen.