Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Arendal
Den beste fastlegen jeg har hatt.
Lege: Geir Lindquist Sporaland SkrevetJeg har flyttet en del,så det har blitt en del fastleger etterhvert. Geir Sporaland har uten tvil vært den best.
Han lytter, er tolmodig,virker som han bryr seg for å gjøre det beste for meg som pasient. Sender henvisninger og er flink til å følge opp.
Han er god å ha om en har alvorlige depresjoner.
Kan anbefalest.
Ikke imponert
Lege: Magnus Bakke Archer SkrevetOpplever denne legen som lite engasjert. Har gått til ham i over et år nå med en ganske spesiell medisinsk situasjon som jeg forsøker å få utredet men han leser seg ikke opp og vet ikke hva han skal foreslå. Føles også kald og vanskelig å få tillit til. Har gitt ham et år da jeg følte at det kanskje var det at vi ikke kjente hverandre, men det har ikke hjulpet. Leter etter ny lege nå.
Ok+
Lege: Magnus Bakke Archer SkrevetHan er veldig hyggelig og sympatisk. Ellers virker det som om han ikke har så mye erfaring. Nesten hver gang jeg har vært hos ham, så blar han opp symptomene mine i en bok eller på en legeside på nettet. Han er dessverre ganske treig på å gi svar på prøver, og han har ikke peiling på hvilke blodprøver som skal tas hvor. Har endt opp flere ganger på sykehuset fordi jeg ikke kunne ta blodprøvene på legekontoret - til tross for at han forsikret meg om at jeg kunne det.
Vil likevel ikke bytte fastlege fordi han er en hyggelig fyr jeg stoler på. Hvis du bare står på ditt og maser litt, så er han relativt god.
Helt grei lege
Lege: Geir Lindquist Sporaland SkrevetSporaland er en helt grei lege, intet mer,intet mindre.
Han henviser videre visst en ønsker det,men jeg for min del ville valgt en annen lege visst det er snakk om kroniske smerter.
Han er veldig vanskelig når det gjelder smertestillende.
Kontordamene kunne tatt kurs i vanlig høflighet og smilekurs.
Veldig lite interessert lege
Lege: Geir Lindquist Sporaland SkrevetGikk til Geir da jeg var gravid fordi Bratland var sykemeldt. Har vært gjennom et tidligere traumatisk svangerskap men han visste utrolig liten interesse for det..ville ikke høre på meg og lite interessert i å prate..meget glad da jeg fikk Bjørn Bratland tilbake..