Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Arendal
Meget dyktig lege ;)
Lege: Magnus Bakke Archer SkrevetDette er en kjempe bra lege, tar deg på alvor , kan diskutere med deg, uten at noen får sure miner, smiler å er hyggelig mot pasienten, å er nøye med prøver å sender deg videre, jeg skal ikke bytte lege, også en kjempe pluss at han ikke ser på pc når det ikke er nødvendig, ser på deg når dere snakker, ;)
Veldig fornøyd!
Lege: Magnus Bakke Archer SkrevetFikk Bakke Archer som lege etter forrige lege gikk av med pensjon. Var litt skeptisk i starten, men etter noen møter likte jeg ham bedre og bedre.
Empatisk, interessert og får god hjelp. Har ikke tenkt å bytte.
Alltid verdt å gi en ny lege en sjanse.
Dårlig
Lege: Magnus Bakke Archer SkrevetGikk til han da min fastlege hadde permisjon.... Svært lite fornøyd skal aldri meir til han....
Kjempe bra lege
Lege: Magnus Bakke Archer SkrevetDette er en lege som tar tid til deg som pasient. å lytter til dine problemer, tar deg på alvor å ser på deg når du snakker, han er å anbefale
Dyktig og hyggelig lege
Lege: Geir Lindquist Sporaland SkrevetSporaland har vært min fastlege siden jeg flyttet til Arendal, og jeg er veldig fornøyd med ham.
Han er som regel på tiden, tar seg tid til å lytte og får samtaler til å flyte lett. Virkelig en lege som bryr seg om sine pasienter, og som får pasientene til å føle seg vel.
Han tar tak i ting, og nøler ikke med å henvise når det er riktig.
Legekontoret har hyggelige ansatte, generelt blide folk i resepsjonen og de som tar blodprøver etc.