Legegruppen Arendal

Havnegaten 1 4836 Arendal

Siste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Arendal

Gir gode råd

Lege: Marte Jomaas Svendsen Skrevet

Lytter og gir gode råd på det jeg forteller/spør om. Virker trygg og kunnskapsrik. Tar meg på alvor.

Kunnskapsrik men dårlig tid

Lege: Magnus Bakke Archer Skrevet

Jeg hadde fått en faktura fra Archer som jeg ikke var klar over at jeg hadde kostet på meg, sa ifra om at jeg syntes dette var dumt, og det endte med at han var nådig.
Dette setter jeg utrolig pris på, og retter dermed på min tidligere omtale.

Han er en mann som er dyktig og effektiv, men litt for effektiv under dårlig tid. Man må kjempe litt for å få inn tilleggsspørsmål. Dette er noe som derimot er lett å forstå ettersom de ofte går på overtid på legekontoret.

PS: i tillegg ble det ikke ettersendt resultater fra prøvene som ble tatt, så det ble litt styr med legekontoret for å få tak i hva resultatene var og hva de betydde, ettersom de som satt i skranken ikke visste hva de forskjellige kodene på arket sto for. Endte opp med å måtte google resultatet selv...

Dårlig

Lege: Geir Lindquist Sporaland Skrevet

En lege jeg ikke anbefaler. Vanskelig å kommunisere med og forstår ikke pasientes behov selv om du prøver å få det fram.

Dårlig fastlege

Lege: Lars Kristian Kjellevold Skrevet

Denne fastlegen tar seg overhodet ikke tid til deg. Evner ikke å lytte. Blir fort irritert hvis man ikke er enig med ham.

Får deg ikke til å føle deg vel

Lege: Ole Einar Møster Skrevet

Dårlig oppfølging , dårlig på kommunikasjon . Lytter ikke godt på deg og setter seg ikke inn i situasjonen din .