Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Arendal
Trygg og flink
Lege: Marte Jomaas Svendsen SkrevetVirker veldig sikker i sin stilling og gir gode råd. Hun er flink til å lytte og tar meg seriøst. Virker også veldig effektiv, usikker på om dette er fordi hun har dårlig tid eller ei, men det har aldri vært et problem for meg.
Klage
Lege: Geir Lindquist Sporaland SkrevetSkulle egentlig vært hos min fastlege, som faktisk er en veldig koselig mann. Jeg har dessverre en ganske alvorlig diagnose, men velger å ikke gå pga de sure kvinnfolka i resepsjonen. Har heldigvis god kontakt med sykehuset i Arendal. Så velger å avbestille time for å slippe å møte de i resepsjonen.
Veldig misfornøyd
Lege: Magnus Bakke Archer SkrevetArrogant og lite interessert i meg som pasient. Ga meg en følelse av å være lite verdt. Forstår ikke psykiske problemer. Prioriterte å avslutte timen så fort som mulig på bekostning av å hjelpe meg. Rett og slett lite empatisk! Styr unna.
Behagelig og kunnskapsrik
Lege: Ole Einar Møster SkrevetHan tar seg alltid tid til å lytte og stille relevante spørsmål. En rolig, behagelig og kunnskapsrik fastlege.
Vanskelig å samarbeide med!
Lege: Lars Kristian Kjellevold SkrevetHar vært hos Lars 5 ganger uten å komme et eneste steg videre i kartleggingen av mine plager som er ganske alvorlige. Blir rett og slett ikke tatt på alvor.
Han er også tydelig provosert når man viser at man er belest og har peiling på sine egne plager.
Dette er en lege som bare vil skrive ut sykemeldinger og resepter.
Styr unna!!!!