Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strømsø Legesenter
Flink lege!
Lege: Henrik Hogsnes SkrevetHar et godt inntrykk av Hogsnes. Han tar symptomer på alvor, og bestiller heller en blodprøve for mye. Henviser også til spesialist.
Til de som klager over at han stirrer for mye på pc skjermen enn i øynene på pasientene, er mitt inntrykk at han ser på tidligere journalføringer og prøvesvar. Enten for å sette de i sammenheng med nye symptomer, eller for å følge det opp. Så ta det heller dom et godt tegn på at han prøver å se hele sykdomsbilde.
Effektiv og ordentlig
Lege: Henrik Hogsnes SkrevetHenrik Hogsnes har mange pasienter og må således være effektiv i undersøkelser og arbeid. Likevel tar han pasienten seriøst og kommer med konstruktive forslag og gode begrunnelser til disse. Oppfatter ham som seriøs og med faglig tyngde. Om han ser mer i dataskjermen enn i øynene mine, eller ikke oser karisma, gjør ingenting så lenge jeg føler meg helsemessig ivaretatt. Det gjør jeg her.
Hadde alle leger vært som Hanne Fjell ville vårt helsevesen blitt så uendelig mye bedre! Lyttende og empatisk.
Lege: Hanne Cecilie Fjell SkrevetSnart finnes det ikke leger i landet med slike egenskaper. Dessverre.
Lite interessert, stresset
Lege: Hanne Cecilie Fjell SkrevetHyggelig og smilende lege, men mangler tillit hos meg.
Manglende tillit fordi hun opptrer alltid stresset, og virker som hun mangler helhetstenkning og forståelse.
Har hatt plager med nakkesmerter og hodepine i mange år, var hos en kollega av henne fordi hun var borte. Første han gjorde var søke om et opphold på Stavern rygg og nakke klinikk, og etter dette har jeg hatt mye mindre problemer.
Har klinisk depresjon, og jeg har foreslått flere ganger om det kan være noe annet å prøve enn bare tabletter, men får ikke noe respons.
Manglende kunnskap/vilje/ønske/tid? om å tenke/foreslå alternativ/tilleggsbehandling til annet enn medisin bruk både for fysiske og psykiske plager.
Nesten umulig å få kontakt på telefon for å bestille time, laaaaang ventetid på sentralbordet. De som har telefonvakt er stresset og lite vennlig/hyggelige.
Laboratoriet et effektivt.
Arrogant
Lege: Henrik Hogsnes SkrevetEtter å ha fått en ny lege, har jeg skjønt hva en god dialog med en lege er. Dialog får man ikke med Hogsnes.