Strømsø Legesenter

Tollbugata 13 3044 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Strømsø Legesenter

Passiv og lite faglig dyktig

Lege: Hanne Cecilie Fjell Skrevet

Ikke noe galt med hennes personlighet, imøtekommende men svært lite dyktig på det faglige. Google.no gir mer kunnskap om mine plager enn hennes kunnskap. Legetimene går ut på at jeg forteller henne hva jeg har prøvd ut og hun har ingen andre forslag til behandling enn det ene hun foreslo første timen som hun gjentar selv om det ikke har hjulpet. Passiv og liten kunnskap.

Snill og dyktig

Lege: Henrik Hogsnes Skrevet

Han tar pasienten på alvor og bestiller de nødvendige prøvene. Han henvender man til spesialist når det trengs. Hvis noe haster så får man time nokså rask. Laboratoriet fungerer bra.

Dyktig lege.

Lege: Henrik Hogsnes Skrevet

Har vært der jevnlig til årlige kontroller og har fått den servicen jeg trenger.
I de siste årene har det ballet seg på med en rekke sykdommer. Tildels meget alvorlige. Han har reagert meget effektivt og tatt de riktige avgjørelser og jeg føler med meget trygg med ham som min lege!

Man må ha litt tålmodighet med sentralbordet, men man kommer jo frem tilslutt.

Kommuniserer bra og gir tydelige beskjeder.

Det er litt ventetid for å få time, men hvis det er noe alvorlig, kommer jeg inn dagen etter, tidlig om morgenen. Har faktisk kommet til ham på en times varsel! (Alvorlig tilfelle!)

Dyktig lege

Lege: Hanne Cecilie Fjell Skrevet

Hanne Cecilie fjell er utrolig dyktig, alltid like blid og imøtekommende. Super flink med barn og følger nøye opp. Vi er super fornøyd og kommer ikke til å bytte.

Intelligent og veldig kunnskapsrik.

Lege: Henrik Hogsnes Skrevet

Han er en svært dyktig lege som er til å stole på. Han har med sine 40 år erfaring som gjør han troverdig. Menneskekjenner som alle kan like!