Aleris Strømmen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Støperiveien 5 2010 Strømmen

Siste vurderinger av Aleris Strømmen

10/10

Lege: Andreas Svee Skrevet

Andreas Svee er utrolig kunnskapsrik, effektiv og flott kirurg. Fått så god behandling og kunne ikke vært mer fornøyd. Er veldig takknemlig.

Dyktig kirurg!

Lege: Nils Lykke Skrevet

Jeg ble operert av Nils Lykke for 13 år siden og er svært fornøyd med resultatet. Han er en dyktig og erfaren kirurg som utførte inngrepet med høy presisjon, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Nylig var jeg på konsultasjon for å sjekke silikonimplantatene, og resultatet har holdt seg svært godt over tid. Jeg skal følge opp igjen om 3–4 år.

Anbefales på det sterkeste!

En av de beste

Lege: Jahan Zeeb Saleem Skrevet

Topp score fra meg til denne legen. Vennlig, respektfull og virker å ha en stor kunnskapsbase som brukes med en god dose klokskap. Dyktig i pasientkommunikasjonen.

Fantastisk dyktig lege

Lege: Jahan Zeeb Saleem Skrevet

Jeg har fått utrolig god hjelp fra Jahan. Han er hyggelig, profesjonell, nøyaktig, utrolig dyktig og behjelpelig. Anbefaler han på det sterkeste.

Trygg, hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Ayham Alshbib Skrevet

Imøtekommende, vennlig, høflig, respektfull og humoristisk. Følte meg trygg og i de beste hender fra start til mål. Ble tatt godt vare på både av kirurgen og assistenten under alle inngrep og kontroller. God informasjon både i forkant av inngrepet, under inngrepet og på etterkontrollene.
Anbefaler Ayham Alshbib og hans team på det sterkeste. Tusen takk for super behandling og oppfølging.