Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Frogner
Kunnskapsrik, varm og trygg
Lege: Jenny Alvirovic SkrevetOpererte hos Aleris med Dr. Alvirovic. Ble møtt av en varm, empatisk og kunnskapsrik lege. Hun oppleves stødig i forkant av operasjon. Ble for første gang møtt av en gynekologisk kirurg som var støttende i de valgene jeg har ønsket meg, og enig i løsningene som var skissert av henvisende lege. Fikk god informasjon både i forkant og kjapt i etterkant av operasjonen. Validerende ifht de smertene jeg har opplevd da hun finner endometriose. Hun er trygg, varm, empatisk, dyktig, lyttende og veldig god i sin kommunikasjon med pasienten.
Anbefales på det varmeste.
Fantastisk lege
Lege: Caroline Becker SkrevetJeg har i flere år slitt med problemer i magen uten å finne årsaken til det. Caroline Becker fant ut av grunnen allerede fra første time. Ga meg god veiledning og riktig medisinering. Veldig behagelig å være hos henne. Mye kunnskap. Anbefaler henne på det sterkeste!
Faglig dyktig og empatisk
Lege: Hilde Bugge SkrevetBukplastikk og korreksjon pga stort vekttap utført av Hilde. Veldig fornøyd med sluttresultat og oppfølging hele veien.
Ærlig på spørsmål om forventet resultat på annet inngrep jeg spurte om.
Utrolig empatisk samtidig som hun er faglig dyktig med lang erfaring.
Superfornøyd!
Ekstremt dyktig
Lege: Børge Davik SkrevetJeg har sett andre som har fått samme operasjon og har tydelige merker så dette var jeg forberedt på men med erfaren og dyktig kirurg og god informasjon i hvordan vedlikeholde mens det gror så er det nesten umulig å se noen merker med mindre jeg påpeker det og folk ser veldig nærme. Utrolig fornøyd med arbeidet og vil vil være tilbake!
Beste jeg har gjort på lenge!
Lege: Børge Davik SkrevetJeg var litt i tvil om bryst augmentasjon i en alder av 50 år var strengt tatt nødvendig, men det er den beste avgjørelsen jeg har tatt på lenge.
Størrelse og spenstighet på brystene mine har variert i takt med graviditeter, amming, alder, vekt og intensitet i forhold til trening.
Selvom jeg så bra ut med BH på, var jeg ikke fornøyd med hvor flate brystene var øverst og hvordan fyldigheten hadde droppet og falt langt ned…
Første møte med Aleris og Dr. Davik var profesjonelt og jeg følte at kirurgen tok seg tid til å se og forstå meg. Han var god til å lytte til mine ønsker, samtidig som han balanserte det med profesjonelle anbefalinger som ville gi det beste resultatet rent kosmetisk, og ikke minst praktisk i forhold til sport og aktivitetsnivå. Dr. Daviks kompetanse, erfaring og empati gjorde at jeg alltid følte meg trygg og ivaretatt.
Jeg hadde først brystløft før jeg noen måneder senere la inn silikon implantater. Til å begynne med var jeg litt skuffet over at kirurgen ikke anbefalte løft OG silikon i samme operasjon, men i etterkant er jeg takknemlig. Etter brystløftet var brystenes form mer ungdommelig og brystvortene fikk en finere og mer naturlig posisjon. Jeg syns det var lettere og mer realistisk å ha dette som utgangspunkt for å velge videre behandling og størrelse på silikonprotesene.
Jeg opplevde at Aleris var tydelig i forhold til alle forberedelser og ikke minst anbefalinger og prosedyrer etter operasjonene. Jeg følte meg trygg og i gode hender idet jeg ble mottatt og klargjort til operasjon, inkludert møtet med sykepleiere og anestesi team. Etter at jeg ble skrevet ut, var sykepleiere og kirurgen tilgjengelig på telefon og sms, noe som var helt uvurderlig! Var jeg tvil om noe, sto de klare til å svare! Jeg må si at sårbehandlings avdelingen var helt fantastiske med jordnære pleiere med årevis av erfaring. Jeg syns det var litt skremmende å se og bytte bandasjer og tape etter brystløft operasjonen, og var redd for hvordan det endelige resultatet av arrene ville bli, noe som viste seg med tiden å være uten grunn. Innlegg av silikon medførte ingen nevneverdig ubehag, bortsett fra forbud om trening og strekk av brystmusklene.
Nå har det gått 6 måneder og brystene ser og kjennes naturlige ut! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet!
Kompetanse, profesjonalitet og ikke minst den personlige oppfølgingen jeg har opplevd med Dr. Davik og hans team, gjør at jeg ikke er i tvil i å anbefale ham og Aleris på det varmeste!