Aleris Frogner

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Frogner

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Hilde Bugge Skrevet

Anbefaler denne kirurgen. Blitt operert av henne 4 ganger og er veldig fornøyd. Har konstruert nye pupper etter brystkreft. Har strammet magehud. Har tatt overarmsplastikk og strammet hud på hals/nedre ansikt.

Fantastisk trygg og dyktig behandler

Lege: Hilde Bugge Skrevet

Har vært hos Hilde Bugge 2 ganger på Aleris i form av operasjon mot Lipødem. Jeg har vært strålende fornøyd begge gangene, og følt meg utrolig godt ivaretatt. Jeg fikk gode råd både før og etter behandlingen, samt god oppfølgning. Her er det ikke rom for bekymring, da det bare oser trygghet og dyktighet. Personalet her er også i en egen særklasse.

Anbefaler Hilde Bugge og Aleris på Frogner på det sterkeste!

Så godt ivaretatt! :-)

Lege: Hilde Bugge Skrevet

Mine operasjoner hos dere har blitt utført av Dr.Hilde Bugge.Jeg kunne ikke vært mer fornøyd.Hun er meget dyktig,kunnskapsrik,trygg og vennlig.Du blir som pasient godt hørt og forstått. Videre oppleves personalet på op.rommet,overvåkningen og sengepost som særdeles hyggelige! :-).Mine beste anbefalinger til både Hilde og Aleris.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Ranjeet Singh Dhatt Skrevet

Er meget fornøyd med Koloskopi undersøkelse 22. januar 2025. Dr. Ranjeet Singh Dhatt ga gode svar på mine spørsmål, var vennlig og gjorde hele opplevelsen både positiv og informativ. Takker også hjelpsomme sykepleiere. Fortjener 5 stjerner!

Fantastisk lege

Lege: Jan Bertil Eggesbø Skrevet

Makan til lege skal man lete lenge etter. Jeg ble GRUNDIG undersøkt og han forklarte tydelig for meg og kona hva som var galt. Samtidig som han var alvorlig mens han forklarte hadde han en lun og munter tone. Dette gjorde besøket hyggelig og betryggende. Anbefaler dr. Eggesbø på det sterkeste. Takk.[navn fjernet av moderetor]