Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Nationaltheateret
Behagelig og kunnskapsrik
Lege: Aiva Lauzikiene SkrevetErfaren lege som vekker tillit. God på kommunikasjon og undersøkelser.
Tok meg på alvor og ga klare instruksjoner for veien videre.
Ekstremt immøtekommende og veldig kunnskapsrik.
Lege: Jan Mellembakken SkrevetJeg og min kjæreste valgte å ta turen fra Drammen til Oslo , etter å fått mindre god oppfølging rundt svangerskap og ultralyd i Drammen . Vi valgte da å bestille time hos Jan etter å ha sett mange gode vurderinger på nett. Ikke bare var han ekstremt god på fag , men også veldig immøtekommende og ser menneske og tar seg tid til å forstå din situasjon. Kunne ikke vært mer fornøyd 👍
Anbefales ikke
Lege: Aleksandar Brankovic SkrevetJeg opplevde dessverre at han var uprofesjonell i sin behandling. Jeg fikk ikke den hjelpen jeg trengte, og det var mangel på ærlighet og tydelig kommunikasjon. Opplevelsen var skuffende, og jeg føler at behandlingen var utilstrekkelig
Kunnskapsrik, varm og klok
Lege: Lisa Flem Kalheim SkrevetJeg var fortvilet og sliten, men ble møtt med hyggelige og konstruktive råd og god hjelp. Lise Flem Kalheim gav meg følelsen av å bli sett og lyttet til. Jeg hadde en fantastisk opplevelse og kommer helt klart til å velge henne igjen når jeg har behov for en lege.
Kyndig, tilgjengelig og veldig god til å kommunisere
Lege: Camilla Wold Kox SkrevetCamilla er en veldig god gynekolog som virkelig setter seg inn i problemstillingen din og gjør sitt ytterste for å hjelpe. Veldig god til å kommunisere og er tilgjengelig for spørsmål mellom besøkene. Kan steke anbefale Camilla!