Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Nationaltheateret
Svært fornøyd
Lege: Drude Høyersten Colom SkrevetEn utrolig imøtekommende, profesjonell og medmenneskelig lege.
Anbefales virkelig på det sterkeste.!
Kunskapsrik og empatisk
Lege: Drude Høyersten Colom SkrevetJeg har gått til Drude Høyersten Colom flere ganger de siste fem årene, både for små kosmetiske ting, men også sjekk av føflekker og diverse.
I tillegg har hun utredet og hjulpet min sønn med hans hudproblemer. Hun er alltid svært imøtekommende, tar seg god tid, forklarer og lytter!
Oslos beste i sin bransje.
Jeg har anbefalt henne til gode venner, som alltid har vært meget fornøyde.
Frekk
Lege: Drude Høyersten Colom SkrevetJeg kom 10 min forseint pga. jeg hadde dratt til feil volvat. Jeg ringte dem og sa ifra og de sa jeg skulle komme og det gikk fint. Når jeg kommer ditt så nekter Drude og ta meg inn og rett og slett skriker. Veldig barnslig oppførsel. Jeg forstår at jeg var forseint men unødvendig og skrike hadde forstått det med en rolig beskjed
Utrolig dyktig og faglig oppdatert
Lege: Kristin Gran Olsen SkrevetKristin er en utrolig god lege. Hun er oppdatert på faget og har mye kunnskap. Kristin har hjulpet meg mye med min migrene og hun er god på hodepine. Hun er varm og ser pasienten på en god måte. Selvom det er travelt gir hun aldri innrykk av at hun har dårlig tid. Jeg vil varmt anbefale denne nevrologen.
Veldig god opplevelse
Lege: Birgitte Aspenes Janson SkrevetJeg ble konisert av Birgitte og hun gjorde hele opplevelsen veldig fin. Ble godt ivaretatt og det gjorde nesten ikke noe vondt. Var veldig redd i forkant men følte hun betrygget meg veldig under hele inngrepet.