Stine Fremming
Kom til denne legen for å få satt inn hormonspiral pga ekstreme menssmerter. Jeg har så smerter at jeg ikke klarer å verken spise eller sove. Smertene påvirker meg både fysisk og psykisk. Hun sa den type smerter er "vanlig", "normalt" og "hormonelle". Dette stemmer jo ikke, og opplevdes ekstremt avvisende i en allerede sårbar situasjon.
Hun jobber på Volvat som annonserer at de tar kvinnehelse, smerter og endometriose på alvor. Syns det er utrolig rart, og ble veldig overrasket over å møte denne legen her. Har tidligere bare hatt god erfaring med Volvat.
Jeg forventet jo ikke at hun skulle diagnostisere meg der og da. Men hva hadde det kostet henne å møte meg på det jeg forteller, og anbefale videre utredning av smertene?
Jeg forventer utrolig mye mer av en helprivat lege/klinikk. Ville aldri gått til denne legen igjen.
Kom hit for en celleprøve / vag. Ul, utrolig dyktig og hyggelig lege !! Anbefales på det sterkeste !
Stine Fremming er en vanvittig dyktig lege som tar deg på alvor, noe som er ytterst viktig da folk har et særs individuelt smertebilde hva gjelder menstruasjon og annet. Hun var empatisk og gjorde det enkelt for meg som pasient å "overcome" frykten for gyno-stolen. Stemmen var rolig og behagelig gjennom hele forløpet. Hun forklarte alt hun gjorde underveis, og "leste" meg som pasient når de mer ubehagelige testene skulle gjennomføres (les; hun forklarte paralelt som det ble utført, slik at det allerede var ferdig før man klarte å prosessere (og begynne å stresse). God oppfølgning og generelt svært kompetent lege.
Positivt overrasket - tok seg god tid og svarte godt på alle mine spørsmål. God lytter og opptatt av den beste løsning for meg.
Veldig fornøyd med denne legen. Profesjonell, kunnskapsrik og tydelig.
Hun er også veldig høflig og rolig.
Fikk tilbakemelding på prøvesvar som det ble avtalt.