Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landfalløya Legesenter
Service minded og kunnskapsrik. Godt lyttende
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetFaglig meget dyktig. Empatien er på topp. Godt lyttende. Tar seg godt tid også til flere sygdomstilfeller og tviler. sentralbord en katastrofe.
Forståelsesfull, koselig og dyktig lege
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetEtter å ha fått en stygg kneskade som de først var noe usikker på kom jeg inn til landfalløya legesenter. Fikk med en gang påvist menisk skade og fikk gode råd. Har gjennom hele prosessen følt meg i de beste hender både her og på sykehuset, uansett om jeg har kommet inn til fastlegen eller en av de andre legene på kontoret. De er alltid fantastiske og svarer på alle spørsmål og bekymringer jeg måtte ha. Anbefales på det varmeste, og sist men ikke minst tusen takk til alle på landfalløya legesenter! :)
Virker uinteressert
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetVanskelig å få kontakt med nesten ikke tilstede. Virker litt uinteressert, og det kan nesten virke som han vil ha en raskest ut av kontoret. Er påpasselig med å fortelle om betalingsautomaten i gangen på utsiden av kontoret. Nesten umulig å få tak i over telefon og kommer ikke med tilbakemelding. Kun en halvtime telefon-tid på morgenen som man kan henvende seg for å få time. Har opplevd å havne flere ganger i telefonkø uten å få svar. Ved to anledninger har jeg bedt damen på sentralbordet som snakker gebrokkent om å videresende beskjed til legen, men uten å få tilbakemelding. Selv om jeg har hatt en legeundersøkelse blir jeg bedt om å bestille en ny time. Her er det snakk om å "melke kua".
Trygg, profesjonell og empatisk lege
Lege: Ove Grønlie SkrevetJeg er så glad jeg har Dr Grønlie som lege. Han er empatisk, trygg i faget sitt, nøye, og god på å forklare. Han tar seg alltid tid til pasientene, noe som gjør at man alltid føler seg sett, hørt og ivaretatt. Han er en veldig faglig sterk lege, en lege man virkelig kan stole på. I tillegg veldig god på kommunikasjon, og å gi tilbakemeldinger på bla prøver, tester osv.
Han er den aller beste! Håper han skal jobbe i mange år til.
Effektiv, dyktig og sympatisk lege
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetJohan Höljer er en svært oppegående, faglig dyktig og empatisk lege. Videresender gjerne til spesialist om det er noe han er usikker på eller man behøver dette. Ordner avtaler og timer raskt og effektivt og svarer tilbake på prøveresultater osv. raskt. Kan trygt anbefale Johan som fastlege! Stor tommel opp og keep up the good work! :-)