Landfalløya Legesenter

Landfalløya 49 3023 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Landfalløya Legesenter

Verdens beste lege

Lege: Johan Anders Höljer Skrevet

Han er veldig flink! Lytter og forstår. Sender gjerne videre dersom han selv ikke kan løse problemet

(Y)

Lege: Ove Grønlie Skrevet

Legen MIN ..... Han er den beste . Han er nøye . Han lytter . Ja, Grønlie , deg har jeg hatt i mange , mange år . Du er saklig , nøye , flink til å forklare . En lege til å stole på , og det gir trygghet for pasienten . Det blir ofte litt ventetid på venteværelset , men det er lett å tilgi , for jeg regner med at du er like nøye med andre , som du er med meg , og da blir man ofte litt forsinket . Jeg føler aldri at jeg blir "kastet" ut pga dårlig tid .

Trygghet

Lege: Einar Asbjørn Kaarstein Skrevet

Jeg har hatt Asbjørn Kaarstein som fastlege i mange år, og føler meg i trygge hender der.

Vært rask i vendingen og henvist til videre undersøkelse de ganger han har ment det nødvendig, som har vist seg å være det samme som at det var nødvendig.

Meget godt fornøyd med min fastlege.

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Johan Anders Höljer Skrevet

Ble kjent med Høljer da han var vikarlege for min fastlege som hadde utdanningspermisjon. Opplevde å bli svært godt ivaretatt som pasient. Han nølte aldri med å henvise til spesialister om han selv ikke kunne diagnostisere. Da hans vikariat opphørte ble både jeg og mine to barn tilbudt "å følge med på lasset" da han hadde fått fastlegehjemmel nærmere mitt bosted. Valget var enkelt! Jeg er nå svært glad for det valget når jeg ser at han har stappfulle lister og minst like gode anbefalinger som jeg selv kan gi! Tommel opp!!!

Meget god lege som er til å stole på.

Lege: Einar Asbjørn Kaarstein Skrevet

Veldig bra lege med masse erfaring og troverdig! Har overblikket og trenger ikke unødige detaljer.
Kan trygt anbefale legen til andre. Har mange gode og intelligente samtaler sammen. Og humor er ikke fraværende.