Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget medisinske senter
Kunskapsrik
Lege: Johanne Marie Hovland Tvetene SkrevetHyggelig, å prate med hun prøver å hjelpe med de plagger en har, prøver å forstå pasienten føler en blir godt mottat og god dialog
Kunnskapsrik, trygg og hyggelig
Lege: Eva Romundset SkrevetEva er virkelig den beste fastlegen vi har hatt, hun virkelig tar seg tid, hun er alltid imøtekommende og blid og tar ting på alvor. Jeg vil virkelig anbefale henne både for barn og voksne. Håper hun holder seg her slik at vi slipper å bytte fastlege. 10/10!!
Dyktig, lyttende og kunnskapsrik
Lege: Rune Burkeland-Matre SkrevetKan virkelig anbefale Dr Burkeland-Matre. Han lytter, og viser stor empati. Følte meg trygg og ivaretatt. Dessverre flyttet han ut av vår kommune og jeg måtte bytte fastlege. Kan varmt anbefales.
Kan ikke anbefales
Lege: Eva Romundset SkrevetDette var ingen fastlege for meg. Følte at hun var veldig stressa og ville ha meg ut av kontoret fortest mulig. Snakket veldig fort og avbrøt meg ofte. Følte ingen tillit til henne, vil nå sette meg på venteliste til ny fastlege.
Kjempefornøyd
Lege: Rune Burkeland-Matre SkrevetEn dyktig og lyttende lege. Har tar seg god tid og er empatisk. Jeg kan virkelig anbefale han som fastlege