Aleris Majorstuen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Sørkedalsveien 10B 0369 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Majorstuen

God med mennesker, dyktig og pedagogisk

Lege: Anne Marie Barrameda Skrevet

Anne Marie anbefales på det sterkeste. I tillegg til å være svært kunnskapsrik og dyktig, forstår hun hvordan en lege skal snakke med sine pasienter, er omtenksom, varm og pedagogisk når hun forklarer enten prøvesvar, eller hva hun gjør underveis i et inngrep.

Ærlig og trygg

Lege: Nils Lykke Skrevet

Tok en brystforstørrelse hos Nils tidligere i år. Hadde en hyggelig konsultasjon hvor jeg fikk svar på alle spørsmål jeg hadde + masse informasjon om mulige risikoer og utseende. Ble veldig betrygget av at han var ærlig og kunne sitt arbeid. Han stilte seg også disponibel til å nås på melding og tlf, både før operasjon og etter. Denne tilgjengeligheten var veldig trygg å ha, da man ikke har vært i en lignende situasjon tidligere. Følte alt i alt at jeg ble godt ivaretatt av Nils både før og etter. Kan absolutt anbefale Nils Lykke.

Trygt, raskt, så utrolig hjelpsomme

Lege: Andreas Svee Skrevet

Andreas Svee er den hyggeligste legen jeg har møtt. Han var utrolig hjelpsom og lyttet til mitt problem. Kjempe fornøyd med resultatet!

Profesjonelt og bra

Lege: Andreas Svee Skrevet

Veldig fornøyd.
Profesjonelt og bra. Jeg fikk tilstrekkelig informasjon i forkant, underveis og etter behandlingen. Anbefales.

I gode hender

Lege: Nils Lykke Skrevet

Svært fornøyd med behandlig og oppfølgingen i etterkant. Dr. Nils Lykke tar seg god tid til å lytte, svare på spørmål og forklare hva som skal skje rundt operasjonen slik at du som pasient føler deg trygg og ivaretatt. En erfaren og profesjonell lege med yrkesstolthet som jeg kan anbefale på det varmeste.