Aleris Majorstuen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Sørkedalsveien 10B 0369 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Majorstuen

Flink og hyggelig kirurg

Lege: Andreas Svee Skrevet

Jeg hadde for 2 mnd. kirurg, både ansiktsløft kirurgi og laser behandling hos Andreas Svee og er veldig fornøyd med resultatet. Han er dyktig, hyggelig kirurg. Anbefales.

Dyktig og hyggelig kirurg

Lege: Nils Lykke Skrevet

Fantastisk hyggelig, dyktig kirurg. Lytter og foreslår riktig behandling, samtidig som han forespeiler et reelt resultat.

Totalinntrykket av klinikken er veldig bra. Opplevde å bli veldig godt ivaretatt av samtlige ansatte i forbindelse med operasjon. Oppfølging etter operasjonen er veldig bra, og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Anbefales på det varmeste!

I de beste hender, topp resultat!

Lege: Nils Lykke Skrevet

Hatt flere operasjoner hos han over tid etter stor vektnedgang, og kunne ikke vært mer fornøyd med både førstemøte, prosess og resultat. Stingene er veldig flotte, jeg har fått veldig god oppfølging underveis, og ved noen mindre komplikasjoner har jeg fått trygg og god behandling. Han er alltid bare en telefon unna og tar kloke faglige avgjørelser for best mulig resultat. Anbefales!

Kunnskapsrik og veldig god i kommunikasjon

Lege: Alfred Arvesen Skrevet

Superflink, gedigen kunnskap i hans spesialitet, hører på spørsmål og forklarer pedagogisk. Superfint resultat på åreknuter (fd). Gir pasient trygghet og tillit i hele behandlingsforløpet.

Kjempeflink kirurg og god ivaretakelse

Lege: Nils Lykke Skrevet

Jeg opplevde Nils som en veldig dyktig og trygg kirurg ved mitt besøk. Totalinntrykket av klinikken er også kjempeflott, alle sammen fra damene i skranken- til sykepleierne, er varme og imøtekommende. Jeg ble også strålende fornøyd med resultatet da jeg fikk utført mageplastikk av Nils, og fikk god oppfølging. Vil anbefale Aleris Majorstuen og Nils på det sterkeste!