Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hakadal Legekontor
Trygg og profesjonell
Lege: Oksana Kalvaag SkrevetJeg har vært pasient hos Oksana i flere år, og jeg er utrolig fornøyd. Hun er alltid trygg og profesjonell, noe som gir meg stor tillit. Hver konsultasjon er grundig, og jeg føler meg alltid hørt og tatt på alvor Oksana er lyttende, og tar seg alltid tid til å forklare ting på en forståelig måte. Anbefaler henne på det varmeste til alle som søker en fastlege som virkelig bryr seg om sine pasienter.
Väldigt duktig, och professionell
Lege: Therese Nysæther SkrevetHar stor erfarenhet och kunskap, lyssnar på vad du har säga . Väldigt tacksam för att jag har henne.
Och när det är något utanför hennes kompetens ,så hänvisar hon dig till specialist. Så jag har stor respekt för henne som lege
Ikke bruk denne legen
Lege: Oksana Kalvaag SkrevetHei.
Hun er utrolig uprofesjonell og bytter timer på dagen flere ganger. Ingen begrunnelse. Som lege oppfattes hun ikke trygg og veldig irritert når du forteller om hva du sliter med.
Lyttende
Lege: Sakariya Ahmed Abdirahman SkrevetVar hos ham med min tenåringsdatter. Han lyttet godt til henne og ga fine svar.fulgte opp godt og hun følte seg sett
Blir sett
Lege: Oksana Kalvaag SkrevetJeg har dessverre hatt endel "fastleger" oppigjennom grunnet vikarer osv, og dr. Kalvaag er den første jeg har virkelig tillit til. Den første som har gjort at jeg føler meg sett.