Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hakadal Legekontor
Lite imøtekommende
Lege: Therese Nysæther SkrevetDårlig håntering, nedlatende, lytter ikke, for en imøtekommende og ikke interessert i pasienten. Føler ikke ivaretatt som pasient hos henne. Frekk tone og sur i ansikt. Bare snakker til pc og ingen fysisk undersøkelse. Forteller om andre pasienter som uinteressant for meg. Veldig misfornøyd og dårlig følelse etter siste besøk.
Helt strålende !!
Lege: Oksana Kalvaag SkrevetDen mest dyktige lege jeg har hatt. Rask hjelp og godt resultat. Har hatt en fantastisk opplevelse med den lege som hjelper med alt mulig. Anbefales på det sterkeste
Fungerer ikke i det hele tatt
Lege: Oksana Kalvaag SkrevetGlemmer hva du kommer for, tar aldri opp igjen ting hun utsetter til neste gang, ringer aldri tilbake når legekontoret sier hun skal ringe deg, gjør ikke papirarbeidet som du skal overdro nav eller andre instanser.
Helt ok
Lege: Oksana Kalvaag SkrevetDr Kalvaag og jeg er ingen match. Føler hun stresser så mye at jeg ikke får den hjelpen jeg trenger. Måtte selv minne henne på problemstillingen jeg hadde time for da dette var glemt etter noen minutter.
Men man får time raskt og kommer fort inn.
Tar seg god tid.
Lege: Oksana Kalvaag SkrevetVært hos henne noen ganger, og er veldig godt fornøyd. Hun tar seg god tid og stiller mange spørsmål for å danne seg et godt bilde for å finne rett behandling. Kan anbefale henne.